reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nie. Tu nie ma dyskusji i on powinien dobrze o tym wiedzieć. On nie ma 20, czy 30 lat. Już sobie w życiu popił i wystarczy. Są sytuacje w których nie powinien i to jest jedna z nich. Ja dla dobra dzieci nie pije alkoholu od 5 lat (oprócz jednej imprezy na początku grudnia zeszłego roku). On ma się powstrzymać przez miesiąc. Taki jest warunek tworzenia ze mną rodziny. Alkohol nigdy nie może być wyżej niż rodzina.
Ja już pisałam na 40stkę niech się urżnie no chyba że mu psikusa zrobisz i znów będziesz z brzuchem :)

reklama
@Mama7 tak wszystko gra i buczy.

Dobrze że młodego oswobodzili a do szkoły jeszcze miesiąc... może się pozrasta choć podobno to potem 3msc rehabilitacji (u dorosłego) nie wiem... u Was też padało?

Melduje się po wizycie. Jestem zachwycona :) lekarz Filip przeuroczy, młody, rozgadany, inteligentny. Pytał o imię i gdy usłyszał Tytus skojarzyło mu się z wybitnym lekarzem Chalubinskim albo z cesarzem a nie tylko z małpą z komiksu czym mnie ujął :)

Mały jest chłopakiem nadal a pindol ma 2cm (!) nie żebym się przechwalała :p zdrowy, wstydliwy bo buźki nie chciał pokazać ale doktor określił ją ,,pucalowata". Mamy skończone 31+6 mały wazy 2088 g i jest w 77 percyntelu.
Słabo go czuje bo mam łożysko z przodu przez to jest bufor. Alw wszystko z nim Ok. Szyjka zamknięta i długa.

Umówiłam się na 28.08 na usg i dostałam skierowanie na ktg od 36tyg do szpitala.
Na pewno chce rodzic na Starynkiewicza:):)

Melduje się po wizycie. Jestem zachwycona :) lekarz Filip przeuroczy, młody, rozgadany, inteligentny. Pytał o imię i gdy usłyszał Tytus skojarzyło mu się z wybitnym lekarzem Chalubinskim albo z cesarzem a nie tylko z małpą z komiksu czym mnie ujął :)

Mały jest chłopakiem nadal a pindol ma 2cm (!) nie żebym się przechwalała [emoji14] zdrowy, wstydliwy bo buźki nie chciał pokazać ale doktor określił ją ,,pucalowata". Mamy skończone 31+6 mały wazy 2088 g i jest w 77 percyntelu.
Słabo go czuje bo mam łożysko z przodu przez to jest bufor. Alw wszystko z nim Ok. Szyjka zamknięta i długa.

Umówiłam się na 28.08 na usg i dostałam skierowanie na ktg od 36tyg do szpitala.
Buagahaha siusiaka mu zmierzył? :D Młodzi lekarze góra ;D czyli znalazłaś swój ideał? :D

Mały jest chłopakiem nadal a pindol ma 2cm (!) nie żebym się przechwalała :p zdrowy, wstydliwy bo buźki nie chciał pokazać ale doktor określił ją ,,pucalowata". Mamy skończone 31+6 mały wazy 2088 g i jest w 77 percyntelu.

Taki wstydliwy że buzię zasłania a pitolem świeci ;)

reklama
Do góry