reklama
To tylko 39 lat złobzuje się na 40stkęNo to chyba zostaje wersja z porzuceniem chłopa na weekend i niech robi co chce a Ty ogarniasz z mama i kierowca kurczę no ciężko wybrnąć. Szkoda zabronić ale i spokojnosc trzeba mieć
xnightfall94
Fanka BB :)
Hej:-) witam się z pod wiatraczka, standard ostatnio.
Za mną ciężka noc pierwsza taka;/ z bezsilności się popłakałam, aż nos się zatkał, to jeszcze gorzej było same gorąco nie przeszkadzało, ale to ze wszystko mnie bolało przy przekręceniu się, na żadnym boku nie wygodnie, na plecach nie mogłam oddychać, masakra...podobnie jak @seremida i @Adell1994 nie miałam wcześniej żadnych dolegliwości praktycznie, to teraz nawet mdłości mi się pojawiły :/ opuchlizna standardowo, hemoroidy się pojawiły;/
Z pozytywnych, zamówiłam z 7 paczek na Allegro , typowo domowych, bo w sobotę prawdopobnie się wprowadzamy do naszego nowego M:-) jedna paczka to 5kg proszek do koloru i 5kg białego i płyn do płukania 2l Lovela za 105 zł, wydawało się okazja.
Dzisiaj szkoła rodzenia, nie chce mi się w ten upał
Za mną ciężka noc pierwsza taka;/ z bezsilności się popłakałam, aż nos się zatkał, to jeszcze gorzej było same gorąco nie przeszkadzało, ale to ze wszystko mnie bolało przy przekręceniu się, na żadnym boku nie wygodnie, na plecach nie mogłam oddychać, masakra...podobnie jak @seremida i @Adell1994 nie miałam wcześniej żadnych dolegliwości praktycznie, to teraz nawet mdłości mi się pojawiły :/ opuchlizna standardowo, hemoroidy się pojawiły;/
Z pozytywnych, zamówiłam z 7 paczek na Allegro , typowo domowych, bo w sobotę prawdopobnie się wprowadzamy do naszego nowego M:-) jedna paczka to 5kg proszek do koloru i 5kg białego i płyn do płukania 2l Lovela za 105 zł, wydawało się okazja.
Dzisiaj szkoła rodzenia, nie chce mi się w ten upał
xnightfall94
Ja to się boje, że tymi moimi cycami to zgniotę tą małą główkęNo właśnie średnio widzę ten "toast".
Dziecko w tym czasie zamienia się w czerwonego, wijącego się na wszystkie strony, BARDZO głośnego robaka, który za nic nie weźmie już nic do buzi, bo jest za bardzo wściekły i spanikowany. Tak ja to widzę
O kurcze, będę miała noworodzia przy piersi! Takiego, którego głowa jest mniejsza od mojego cycka, ale bajer
Chloe.Chloe
Ale jak nic sie nie dzieje, to moze kasa na taxi wystarczy jako zabezpieczenie dojazdu, a mezu niech sie nie napruje, zeby mogl w porodzie uczestniczyc? Czy szpital masz daleko?No to chyba zostaje wersja z porzuceniem chłopa na weekend i niech robi co chce a Ty ogarniasz z mama i kierowca kurczę no ciężko wybrnąć. Szkoda zabronić ale i spokojnosc trzeba mieć
Moze ja tak naiwnie pisze, bo szpital mam blisko-15 min piechota, a facet praktycznie niespozywajacy .
D
Deleted member 178444
Gość
Szczerze nasza rozmowa wczoraj na ten temat kompletnie nie wypaliła, skończyło się na wzajemnych pretensjach. On wie, że gdyby się coś stało i nie byłby przy porodzie bo se chlapnął, to bym mu do końca życia tego nie wybaczyła. Finalnie powiedziałam mu, że ma się zapytać swojego najlepszego przyjaciela (tego, co ma do nas przyjść, jak on by się zachował. Ma pecha, bo ja wiem co Bastuś powie i że jeszcze mu w łeb trzepnie Fajnie jak facet ma mądrego przyjaciela <3No to chyba zostaje wersja z porzuceniem chłopa na weekend i niech robi co chce a Ty ogarniasz z mama i kierowca kurczę no ciężko wybrnąć. Szkoda zabronić ale i spokojnosc trzeba mieć
D
Deleted member 178444
Gość
Luzik, dacie radę Przy dużych piersiach bardzo fajnie sprawdzają się pozycje grawitacyjne, czyli spod pachy i krzyżowaJa to się boje, że tymi moimi cycami to zgniotę tą małą główkę
kasiaczek89pl
Szczerze nasza rozmowa wczoraj na ten temat kompletnie nie wypaliła, skończyło się na wzajemnych pretensjach. On wie, że gdyby się coś stało i nie byłby przy porodzie bo se chlapnął, to bym mu do końca życia tego nie wybaczyła. Finalnie powiedziałam mu, że ma się zapytać swojego najlepszego przyjaciela (tego, co ma do nas przyjść, jak on by się zachował. Ma pecha, bo ja wiem co Bastuś powie i że jeszcze mu w łeb trzepnie Fajnie jak facet ma mądrego przyjaciela <3
Wiesz kolega mojego pijacy prawie dzień w dzień jakiegoś drinka jak mu laska zaszła nie pił przez cała ciąże i aż do chrzcin. I mój tez prócz tego jednego w kwietniu czego żałuje nie pije i nawet nie chce. Skoro Sławek dał rady to on wie ze tym bardziej.
helenka_22
Ja nie zgniotlam to i ty nie zgnieciesz.....Ja to się boje, że tymi moimi cycami to zgniotę tą małą główkę
Mam miske J....przypominam
reklama
xnightfall94
Dzięki ja już teraz gdzieś G, więc mogę Cię dogonićJa nie zgniotlam to i ty nie zgnieciesz.....
Mam miske J....przypominam