Bo tak samo im źle jak nam w te upały a dodatkowo buzuje w nich energia a sił brak... ja się im nie dziwię.Nie dzięki. Dziś chyba taki dzień bo wszystkie dzieci jakie spotykam nie maja humoru ...
reklama
No teraz to B. zakochany w braciszku i zniecierpliwiony już opowiada jak będzie z wózkiem latałHe he
Nasze panny to chca brata....
Pytam. A jak bedzie dziewczynka???
Przezyjemy no
helenka_22
Fanka BB :)
Na szczesxie humory humorami....No teraz to B. zakochany w braciszku i zniecierpliwiony już opowiada jak będzie z wózkiem latał
Ale z wozkiem bedzie latac i.spokojna jestem bo lubi
kasiaczek89pl
300+ udało mi się przez internet ale muszę rodzinne i 500+ więc chyba się bujnę zależy od samopoczucia. Ale wolałabym mieć to z głowy
Moja kumpela składała 300+ przez neta 10.07 a wczoraj już dostała. Ja dostane w kolejnym mc dopiero bo składałam po 10 chyba 12. Ale u nas wiocha to i wniosków mało
D
Deleted member 181710
Gość
Ciekawa jestem jak będzie z moimi.
Młodszy podjarany, starszy bardziej z dystansem.
Ale koniec końców i tak się okaże po porodzie
Młodszy podjarany, starszy bardziej z dystansem.
Ale koniec końców i tak się okaże po porodzie
kasiaczek89pl
He he
Nasze panny to chca brata....
Pytam. A jak bedzie dziewczynka???
Przezyjemy no
A bo Ty nie znasz płci no wiesz wielkiego wyboru nie będą mieć
Angelika89
Ja mam juz skierowanie od mojego lekarza na cc i kade za tydzien 7.08 do szpitala, tam mi lelarz wyznaczy termin. Mam taka nadzieje. Ja bym chciala 39+0 a jak bedzie to zobaczymy.Jestem czytam was, naleśniki zrobione, pranie powieszone muszę jechać do sklepu i dziś po 19 moje panny jadą na kolonie Ufff coraz bliżej końca wakacji....
.
Dziewczyny te które mają mieć cesarke czy macie już ustalony termin???? Ile dokładnie przed wam lekarz robi? Ja wizytę mam 10sierpnia i chve już coś zapowiedziec chciałabym aby zrobił mi 38,1tc wiem że wcześnie ciut ale mi pasuje, jak to u was????
Wypralam ręcznie kocyk lilalove kurde ciężko rozłożyłam po równi może wyschnie i się nie rozciągnie
GoJ jutro 1sierpnia lecę do mopsu składać wnioski a ty?
My z mezem tez jestesmy juz 13 i pol roku razem od gimnazjum, a po slubie 8 lat.
Ja dzis sie u mamy relaksuje, mama robi pierogi z jagodami, bo sobie zazyczylam, a mlody w basenie
Załączniki
Chloe.Chloe
Ja zrobilam kilka pran, w tym reczne, ogarnelam nieco chatke, popatrzylam na wozki w internecie i musialam sie polozyc tak mi brzuch bolesnie stwardnial. Wiec leze- teraz kanapa wygodniejsza niz lozko, a na poczatku ciazy bylo odwrotnie
Jak zwykle marze, zeby pojsc na basen, ale w ten upal wyjscie do gorecego samochodu to juz wysilek niebywaly...no i sie boje, zeby mi nie zaszkodzil
Jak zwykle marze, zeby pojsc na basen, ale w ten upal wyjscie do gorecego samochodu to juz wysilek niebywaly...no i sie boje, zeby mi nie zaszkodzil
kasiaczek89pl
Ja zrobilam kilka pran, w tym reczne, ogarnelam nieco chatke, popatrzylam na wozki w internecie i musialam sie polozyc tak mi brzuch bolesnie stwardnial. Wiec leze- teraz kanapa wygodniejsza niz lozko, a na poczatku ciazy bylo odwrotnie
Lepiej chyba posiedź w domu , dużo porobilas i kolejny wysiłek Ci niepotrzebny. Może trochę później jak będzie chłodniej.
reklama
kasiaczek89pl