reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam dziewczyny właśnie dzisiaj już zakończyłam pracę . Od dzisiaj zaczynam urlop macierzyński .
Nie mogę w to uwierzyć że coraz bliżej porodu i tego że będę miała dziecko jest to dla mnie nowy etap w życiu i bardzo to przeżywam [emoji5] ostatnie moje 6 tygodni bez dziecka normalnie nie do wiary ... jak te 34 tygodnie zleciały [emoji33] [emoji33] [emoji33] miłego dnia [emoji9]
to super, odpoczywaj teraz póki jeszcze możesz :)

reklama
Witam dziewczyny właśnie dzisiaj już zakończyłam pracę . Od dzisiaj zaczynam urlop macierzyński .
Nie mogę w to uwierzyć że coraz bliżej porodu i tego że będę miała dziecko jest to dla mnie nowy etap w życiu i bardzo to przeżywam [emoji5] ostatnie moje 6 tygodni bez dziecka normalnie nie do wiary ... jak te 34 tygodnie zleciały [emoji33] [emoji33] [emoji33] miłego dnia [emoji9]

Wzajemnie :)

U mnie też gorąco. Zatyka mi się w uszach jak chodzę za dużo.
Położyłam się chwilę a Ula urządza falowanie.
Dzisiaj jest pogrzeb takiego bliskiego znajomego rodziny. Taki dziadek starszy, jakby mój przyszywany. I nie wiem czy mam iść czy tylko wieczorem jechać zapalić znicza.
Tak mi nie wypada nie iść ale w ten ukrop trochę się boję.

Dzisiaj jest pogrzeb takiego bliskiego znajomego rodziny. Taki dziadek starszy, jakby mój przyszywany. I nie wiem czy mam iść czy tylko wieczorem jechać zapalić znicza.

Chyba każdy normalny to zrozumie. Chyba ze Tobie ma być wewnętrznie zle jak nie pójdziesz to wtedy mus ... a jak nie masz takiego uczucia to spokojnie nie przejmując się innymi idź wieczór. Będziesz spokojna o bobo

Ja bym się pomodlila w domu i ew. Wieczorem

Tak masaż krocza :) tak właśnie.

No bananów nie wolno ... Może wykombinuję cos z borówkami? Ale to nie to samo co takie lody ze sklepu żeby się zasłodzic i ochlodzic :)

Ola w taka pogodę wyschnie raz dwa :)

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :) z borówek mogą być pyszne. Ja nie wiem co możesz a czego nie to nie doradzę.

reklama
Tak masaż krocza :) tak właśnie.

No bananów nie wolno ... Może wykombinuję cos z borówkami? Ale to nie to samo co takie lody ze sklepu żeby się zasłodzic i ochlodzic :)

Ola w taka pogodę wyschnie raz dwa :)

Jak możesz mleko to git. A możesz daktyle np. Ja robie lody bez mleka i glutenu jakby z musu.
A tak to mleko i dowolne słodkie owoce, ewentualnie słodzik jaki możesz. Nie używam cukru wogole, młodemu albo bananem albo ksylitolem. U mnie cukier tylko dla gości i m słodzi kawę.

Do góry