reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam dziewczyny właśnie dzisiaj już zakończyłam pracę . Od dzisiaj zaczynam urlop macierzyński .
Nie mogę w to uwierzyć że coraz bliżej porodu i tego że będę miała dziecko jest to dla mnie nowy etap w życiu i bardzo to przeżywam [emoji5] ostatnie moje 6 tygodni bez dziecka normalnie nie do wiary ... jak te 34 tygodnie zleciały [emoji33] [emoji33] [emoji33] miłego dnia [emoji9]
to super, odpoczywaj teraz póki jeszcze możesz :)

reklama
Witam dziewczyny właśnie dzisiaj już zakończyłam pracę . Od dzisiaj zaczynam urlop macierzyński .
Nie mogę w to uwierzyć że coraz bliżej porodu i tego że będę miała dziecko jest to dla mnie nowy etap w życiu i bardzo to przeżywam [emoji5] ostatnie moje 6 tygodni bez dziecka normalnie nie do wiary ... jak te 34 tygodnie zleciały [emoji33] [emoji33] [emoji33] miłego dnia [emoji9]

Wzajemnie :)

U mnie też gorąco. Zatyka mi się w uszach jak chodzę za dużo.
Położyłam się chwilę a Ula urządza falowanie.
Dzisiaj jest pogrzeb takiego bliskiego znajomego rodziny. Taki dziadek starszy, jakby mój przyszywany. I nie wiem czy mam iść czy tylko wieczorem jechać zapalić znicza.
Tak mi nie wypada nie iść ale w ten ukrop trochę się boję.

Dzisiaj jest pogrzeb takiego bliskiego znajomego rodziny. Taki dziadek starszy, jakby mój przyszywany. I nie wiem czy mam iść czy tylko wieczorem jechać zapalić znicza.

Chyba każdy normalny to zrozumie. Chyba ze Tobie ma być wewnętrznie zle jak nie pójdziesz to wtedy mus ... a jak nie masz takiego uczucia to spokojnie nie przejmując się innymi idź wieczór. Będziesz spokojna o bobo

Ja bym się pomodlila w domu i ew. Wieczorem

Tak masaż krocza :) tak właśnie.

No bananów nie wolno ... Może wykombinuję cos z borówkami? Ale to nie to samo co takie lody ze sklepu żeby się zasłodzic i ochlodzic :)

Ola w taka pogodę wyschnie raz dwa :)

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :) z borówek mogą być pyszne. Ja nie wiem co możesz a czego nie to nie doradzę.

reklama
Tak masaż krocza :) tak właśnie.

No bananów nie wolno ... Może wykombinuję cos z borówkami? Ale to nie to samo co takie lody ze sklepu żeby się zasłodzic i ochlodzic :)

Ola w taka pogodę wyschnie raz dwa :)

Jak możesz mleko to git. A możesz daktyle np. Ja robie lody bez mleka i glutenu jakby z musu.
A tak to mleko i dowolne słodkie owoce, ewentualnie słodzik jaki możesz. Nie używam cukru wogole, młodemu albo bananem albo ksylitolem. U mnie cukier tylko dla gości i m słodzi kawę.

Do góry