Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No k...wa jak mnie rżnie od kręgosłupa... w górnej części..
A jak matka nie będzie szczęśliwa to dziecko. też nie.
O nie nie najpierw dobro dzieciątka.
No k...wa jak mnie rżnie od kręgosłupa... w górnej części..
A jak matka nie będzie szczęśliwa to dziecko. też nie.
młody wyczuwa burzę
Jakos poradzimy sobie z odebraniem porodu Bedzie porod domowy lub samochodowyDamy radę. Jakieś nożyczki się znajda. Pępowinę się przetnie .
Jak to nie płakać przez tydzień? Strasznie mi smutno, jak to czytam.
Agata, każdy może czasami płakać, ale to nie może być dla Ciebie normą, że płaczesz tak często. Tak nie może być. Jak by Ci Twoja dobra przyjaciółka powiedziała, że tak często płacze co byś jej powiedziała? Ja pewnie bym powiedziała, tak nie może być, ratuj się, zrób coś, zmień, walcz o siebie.
Ja kilka dni temu byłam zdołowana przez moja matkę, ale po pierwsze uciekłam dawno temu od niej daleko. Po drugie, po jakimś czasie dołowania (mówię o aktualnej sytuacji) pomyślałam sobie: a niech to, co mnie to obchodzi? zrobiłam tyle rzeczy: (tu każdy sobie wpisuje swoje osiągnięcia i to z czego jest dumny), teraz czekam na dziecko, którego pragnę i jeśli ona nie jest z tego dumna to jest jej problem, jej kompleksy i ograniczone przekonania i niby dlaczego ja mam się tym dołować? Ja jestem gdzie indziej i życiowo i mentalnie.
Dokladnie tak, dlatego walczac o swoje szczescie i samoocene walczymy o szczescie naszych dzieci.Depresyjna matka , bez poczucia własnej wartości to najgorsze co może być. Moja taka była. I mnie tez nie potrafiła nauczyć wiary w siebie