Mąż mi dał witaminy... może faktycznie to przez to też że 2 dni zapomniałam brać...Rozumiem. Trzymam kciuki żebyś się uspokoiła.
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż mi dał witaminy... może faktycznie to przez to też że 2 dni zapomniałam brać...Rozumiem. Trzymam kciuki żebyś się uspokoiła.
Przecież to dior, więc co się dziwić. [emoji14]Na FB pokazał mi się link z ubrankami dla dzieci.. trzeba nieźle mieć najeb.. w głowie żeby to kupić za taka cenę
Kurcze długi link Link do: Odzież dla Niemowląt (Dziewczynek) Baby Dior, Kod przedmiotu: 8ebm31drsc55b09--
Ja mam 180 cm i 41/42Kinderbueno w deichmanie od kilku lat są duże numery, wcześniej z za granicy przysylala mi znajoma, bo tam nie ma problemu z dostaniem. Nie kiedy kupowałam męskie, klapki czy adidasy :/
Ja mam 180 cm i 41/42
Też okupuje Deischmana