reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

No mi położna mowila ze w tych tygodniach to już trzeba mieć się na uwadze, bo wiele ciąż kończy się już w 35-36 tyg. Zwłaszcza kolejne ciąże Ale nie doradzę co masz zrobić bo sama nie wiem.
Tak rozmawiamy z S. przecież na polu namiotowym po 21 do chyba 6 czy 8 nie można auta odpalać to nawet nie miałabym jak jechać... także pozamiatane.

reklama
IMG_6802.JPG

My wlasnie na ktg w szpitalu :)

Załączniki

• IMG_6802.JPG
    IMG_6802.JPG
    487,8 KB · Wyświetleń: 336
Przecież kamienie można wykryć w USG dróg moczowych. A zamiast apapu przy nerkach dobry jest buscopan.
Można wykryć ale i tak są dwa rodzaje kamieni jedne można wyleczyc lekami a inne zabiegiem.. trzech urologów w szpitalu mnie badało i obradowało.. kit z tym mam tylko nadzieję że nic gorszego mnie jeszcze nie spotka.... Po za dzisiejszymi wiadomościami to pikuś... właśnie się dowiedziałam że moja najmłodsza siostra po kryjaku wzięła w piatek ślub z facetem który jest w wiezieniu i ogólnie nikt go nie zna a siedzi niby za alimenty !!!! Brak słów..

Można wykryć ale i tak są dwa rodzaje kamieni jedne można wyleczyc lekami a inne zabiegiem.. trzech urologów w szpitalu mnie badało i obradowało.. kit z tym mam tylko nadzieję że nic gorszego mnie jeszcze nie spotka.... Po za dzisiejszymi wiadomościami to pikuś... właśnie się dowiedziałam że moja najmłodsza siostra po kryjaku wzięła w piatek ślub z facetem który jest w wiezieniu i ogólnie nikt go nie zna a siedzi niby za alimenty !!!! Brak słów..
Śmiech przez łzy. Z tą siostrą.

Tak są dwa luźne co wysikasz lub rozbiją i wysikasz. Przywarte do operacji i to na USG widać.

Moja mamunia wróciła z pracy i cały mój dzisiejszy ZEN szlag trafił.

reklama
Do góry