reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No mi położna mowila ze w tych tygodniach to już trzeba mieć się na uwadze, bo wiele ciąż kończy się już w 35-36 tyg. Zwłaszcza kolejne ciąże Ale nie doradzę co masz zrobić bo sama nie wiem.
Tak rozmawiamy z S. przecież na polu namiotowym po 21 do chyba 6 czy 8 nie można auta odpalać to nawet nie miałabym jak jechać... także pozamiatane.

reklama
IMG_6802.JPG

My wlasnie na ktg w szpitalu :)

Załączniki

• IMG_6802.JPG
    IMG_6802.JPG
    487,8 KB · Wyświetleń: 332
Przecież kamienie można wykryć w USG dróg moczowych. A zamiast apapu przy nerkach dobry jest buscopan.
Można wykryć ale i tak są dwa rodzaje kamieni jedne można wyleczyc lekami a inne zabiegiem.. trzech urologów w szpitalu mnie badało i obradowało.. kit z tym mam tylko nadzieję że nic gorszego mnie jeszcze nie spotka.... Po za dzisiejszymi wiadomościami to pikuś... właśnie się dowiedziałam że moja najmłodsza siostra po kryjaku wzięła w piatek ślub z facetem który jest w wiezieniu i ogólnie nikt go nie zna a siedzi niby za alimenty !!!! Brak słów..

Można wykryć ale i tak są dwa rodzaje kamieni jedne można wyleczyc lekami a inne zabiegiem.. trzech urologów w szpitalu mnie badało i obradowało.. kit z tym mam tylko nadzieję że nic gorszego mnie jeszcze nie spotka.... Po za dzisiejszymi wiadomościami to pikuś... właśnie się dowiedziałam że moja najmłodsza siostra po kryjaku wzięła w piatek ślub z facetem który jest w wiezieniu i ogólnie nikt go nie zna a siedzi niby za alimenty !!!! Brak słów..
Śmiech przez łzy. Z tą siostrą.

Tak są dwa luźne co wysikasz lub rozbiją i wysikasz. Przywarte do operacji i to na USG widać.

Moja mamunia wróciła z pracy i cały mój dzisiejszy ZEN szlag trafił.

reklama
Do góry