Tak rozmawiamy z S. przecież na polu namiotowym po 21 do chyba 6 czy 8 nie można auta odpalać to nawet nie miałabym jak jechać... także pozamiatane.No mi położna mowila ze w tych tygodniach to już trzeba mieć się na uwadze, bo wiele ciąż kończy się już w 35-36 tyg. Zwłaszcza kolejne ciąże Ale nie doradzę co masz zrobić bo sama nie wiem.
reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Super !!!@Olka.fasolka też idę do szpitala w 38 tygodniu. Od dzisiaj to równo 4 tygodnie
D
Deleted member 178444
Gość
Nie, nie używam, chociaż myślę, że zmywarka rozwiązałaby 90% naszych problemow partnerskich [emoji14]Uzywasz zmywarki? Bo tu wybpr jest duzy, ale ja nie widzialam nic eco, co byloby eco. A ja mam za soba nawet robienie ecoplynow z cytrusow do sprzatania wiec mozna mnie nazwac eco-wariatka .
Chloe.Chloe
To przemysl jej zakup . Polecam. Szkoda zycia na partnerskie problemy z powodu brudnych naczyn i to jest olbrzymie ulatwienie. Dla mnie tak samo wazne jak pralka.Nie, nie używam, chociaż myślę, że zmywarka rozwiązałaby 90% naszych problemow partnerskich [emoji14]
D
Deleted member 180961
Gość
Chloe.Chloe
A tu analiza programu Rossnę:
http://www.babymanager.pl/karta-rossne-czy-to-sie-oplaca/
http://www.babymanager.pl/karta-rossne-czy-to-sie-oplaca/
Można wykryć ale i tak są dwa rodzaje kamieni jedne można wyleczyc lekami a inne zabiegiem.. trzech urologów w szpitalu mnie badało i obradowało.. kit z tym mam tylko nadzieję że nic gorszego mnie jeszcze nie spotka.... Po za dzisiejszymi wiadomościami to pikuś... właśnie się dowiedziałam że moja najmłodsza siostra po kryjaku wzięła w piatek ślub z facetem który jest w wiezieniu i ogólnie nikt go nie zna a siedzi niby za alimenty !!!! Brak słów..Przecież kamienie można wykryć w USG dróg moczowych. A zamiast apapu przy nerkach dobry jest buscopan.
Śmiech przez łzy. Z tą siostrą.Można wykryć ale i tak są dwa rodzaje kamieni jedne można wyleczyc lekami a inne zabiegiem.. trzech urologów w szpitalu mnie badało i obradowało.. kit z tym mam tylko nadzieję że nic gorszego mnie jeszcze nie spotka.... Po za dzisiejszymi wiadomościami to pikuś... właśnie się dowiedziałam że moja najmłodsza siostra po kryjaku wzięła w piatek ślub z facetem który jest w wiezieniu i ogólnie nikt go nie zna a siedzi niby za alimenty !!!! Brak słów..
Tak są dwa luźne co wysikasz lub rozbiją i wysikasz. Przywarte do operacji i to na USG widać.
Moja mamunia wróciła z pracy i cały mój dzisiejszy ZEN szlag trafił.
RooibosGirl
Oo, czyli tak to wygląda z tej strony. Bo na razie widziałam tylko tył tego monitora xDZobacz załącznik 881727
My wlasnie na ktg w szpitalu
I w jaki sposób należy czytać to co wyświetla się na tym ekranie?
A cóż odwaliła?Moja mamunia wróciła z pracy i cały mój dzisiejszy ZEN szlag trafił.
reklama
Gra nie warta świeczki przynajmniej dla mnie bo do Rossmana chodzę raz na ruski rok albo rzadziej... i nie sądzę mając Lidla czy Biedre pod nosem by to się zmieniło no i nie planuję wiecej dzieci ale ciekawa ta recenzja warto poczytaćA tu analiza programu Rossnę:
Link do: Karta ROSSNĘ! – czy to się opłaca?