reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dla mnie coś co jest do kibla lub podłogi nie nadaje się do ust ;)
Nie pisalam o plynie do kibla czy podlogi ;) a o cifie, ktorym sie zlew kuchenny przeciez szoruje, a potem w nim myje owoce, warzywa i naczynia. No i o chemii do zmywarki, ktora wszystko przezera na wylot. Po dluzszym czasie niszczy nawet szklo :).

reklama
Kasia ale fajnie że można po prostu iść i nie robią problemu :) ja chciałam zapłacić ale mówią że się u nich nie praktykuje. A jak w innym mieście to 50 zł za ktg ale trzeba się umawiać i nie było miejsc jak ja chciałam!!!

Seremida szczerze zazdroszczę :)

Tu tyle ze kolejka. A schodzi pół godz na kobitke. No i ja dwie czekałam. A w drugim mieście na godz można ale za 60 zł i wybrane dni tylko i już nie ma terminów na półtora tyg do przodu.

Goj może ich samych wyślij. Ja bym chętnie wysłała swoich ale sami się nie ruszą. Zresztą m zaplanował sobie w pracy urlop na wrzesień.. mówię mu że we wrześniu to tacierzyński.. ale on z tych co maja jeszcze caly urlop za tamten rok..wrr
Próbowałem dziadków namówić żeby zabrali D nad morze, ale oni na wieś w świętokrzyskie, do rodziny gdzie tylko drą się wszyscy, palą papierosy i przeklinają . To dziękuję za taki odpoczynek dla dziecka. Serio nie znam drugich takich ludzi co normalnie nie mówią tylko drą japy, że tak powiem. Ja pochodzę z kulturalnej rodziny i nawet jak jadę tam np na urodziny bo ich syn to chrzesniak m, to wracam zmęczona.

Goj może ich samych wyślij. Ja bym chętnie wysłał swoich ale sami się nie ruszą. Zresztą m zaplanował sobie w pracy urlop na wrzesień.. mówię mu że we wrześniu to tacierzyński.. ale on z tych co maja jeszcze caly urlop za tamten rok..wrr
Próbowałem dziadków namówić żeby zabrali D nad morze, ale oni na wieś w świętokrzyskie do rodziny gdzie tylko drą się wszyscy, palą papierosy i przeklinają . To dziękuję za taki odpoczynek dla dziecka. Serio nie znam drugich takich ludzi co normalnie nie mówię tylko tak drą japy, że tak powiem. Ja pochodzę z kulturalnej rodziny i nawet jak jadę tam np na urodziny bo ich syn to chrzesniak m to wracam zmęczona.
No i pewnie pojadą beze mnie z tym że toani fajne dla nich ani dla mnie... choć lepsze przynajmniej dla nich jechać bez kochanej mamuni niż siedzieć w mieście moim zdaniem...

reklama
No i pewnie pojadą beze mnie z tym że toani fajne dla nich ani dla mnie... choć lepsze przynajmniej dla nich jechać bez kochanej mamuni niż siedzieć w mieście moim zdaniem...

Też tak myślę. Może akurat się fajnie z tatą integrują.. może dobrze żeby trochę w męskim gronie pobyli.. A i dla Ciebie chwila bez gotowania itp.. smoczki na spokojnie wyparzysz:p

Do góry