Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Nie pisalam o plynie do kibla czy podlogiDla mnie coś co jest do kibla lub podłogi nie nadaje się do ust![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pisalam o plynie do kibla czy podlogiDla mnie coś co jest do kibla lub podłogi nie nadaje się do ust![]()
Kasia ale fajnie że można po prostu iść i nie robią problemuja chciałam zapłacić ale mówią że się u nich nie praktykuje. A jak w innym mieście to 50 zł za ktg ale trzeba się umawiać i nie było miejsc jak ja chciałam!!!
Seremida szczerze zazdroszczę![]()
Oj ja dużą uwagę zwracam na to jakiej chemii używamSorry dziewczyny, ale przesadzacie. Cif to taka sama chemia jak inne. Moim zdaniem nie ma gorszej chemii niz to co daje sie do zmywarki, a naczyn sie uzywa codziennie. Grunt to dobrze wyplukac po umyciu.
Zeby nie bylo- ja zmywarki uzywam namietnie![]()
Dla mnie Stegna jest zbyt tłoczna... Kąty są niedaleko ale i taniej i puściej bo to wioska. Nie wiem na ile... na camping to póki pogoda i kasa będzie to człowiek siedzi.GoJ a na długo jedziecie?my rok temu byliśmy w stegnie. Tak tęsknię za morzem. A tam będziesz miała chłodek od morza
![]()
A widzisz...Aha a to pewnie kawałek. No tak strach zawsze jest... ja to nawet do Zakopanego się bałam.
No i pewnie pojadą beze mnie z tym że toani fajne dla nich ani dla mnie... choć lepsze przynajmniej dla nich jechać bez kochanej mamuni niż siedzieć w mieście moim zdaniem...Goj może ich samych wyślij. Ja bym chętnie wysłał swoich ale sami się nie ruszą. Zresztą m zaplanował sobie w pracy urlop na wrzesień.. mówię mu że we wrześniu to tacierzyński.. ale on z tych co maja jeszcze caly urlop za tamten rok..wrr
Próbowałem dziadków namówić żeby zabrali D nad morze, ale oni na wieś w świętokrzyskie do rodziny gdzie tylko drą się wszyscy, palą papierosy i przeklinają . To dziękuję za taki odpoczynek dla dziecka. Serio nie znam drugich takich ludzi co normalnie nie mówię tylko tak drą japy, że tak powiem. Ja pochodzę z kulturalnej rodziny i nawet jak jadę tam np na urodziny bo ich syn to chrzesniak m to wracam zmęczona.
No i pewnie pojadą beze mnie z tym że toani fajne dla nich ani dla mnie... choć lepsze przynajmniej dla nich jechać bez kochanej mamuni niż siedzieć w mieście moim zdaniem...