reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Też pomyślałam o insuline. Nie, na razie nie. Ale na tylko miałam z dwa razy przekroczone na czczo 93 i 96. A tak to wszystko w normie.
Nie mniej jednak i tak wolałabym być w szpitalu. A tak to się czuję taka zdana sama na siebie. A wizyta u mojego prowadzącego dopiero 14, powiedział że wtedy będziemy ustalać więcej odnośnie porodu. Ale to jeszcze trzy tygodnie :(
Ale Wy macie dzisiaj dobre nastroje! Jak miło się to czyta!!!

Wiatraka nie brałam, ale mam nowy karnisz do pokoju dla Blanki :)

6 tygodni, wow. Chwilka moment i to zleci! :)

Super!!!!!

Ja mam teraz wizytę 7 sierpnia (32t+3d). Jestem bardzo ciekawa ile mała podrosła, czuję że albo dużo podrosła, albo tak bardzo zmieniła pozycję w brzuszku... albo to i to! Najchętniej chodziłabym na usg raz na tydzień :)

Dziewczyna, z którą kiedyś pracowałam opowiadała mi, że jak dorabiała w pensjonacie to kubki i część naczyń myli właśnie Cifem, bo dzięki temu nie było żadnych zacieków. Fuj! Jak mnie to przeraziło. Taka chemia w naczyniach w domu wydaje się czymś nie do pomyślenia. A jak ktoś by to źle wypłukał... no kurde, przecież to jest niebezpieczne :/
Sorry dziewczyny, ale przesadzacie ;). Cif to taka sama chemia jak inne. Moim zdaniem nie ma gorszej chemii niz to co daje sie do zmywarki, a naczyn sie uzywa codziennie. Grunt to dobrze wyplukac po umyciu.

Kurde... myślę o tych wakacjach. Pojechałabym ale się boję. To jednak daleko do Stegny a jak się coś zadzieje w nocy to i męża i chłopców w auto pakować i jechać... a z drugiej strony chłopcy tak bardzo chcą bym jechała sama też bym d..ę na piasku posadziła o ile bym dolazła do plaży...
Wiesz w razie „ w” tam tez jakaś IP jest. A może akurat by się udało ze nic się nie będzie działo.

reklama
Do góry