Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po arbuzie [emoji14] za dużo cukruMnie zamuliło coś.. normalnie oczy same się zamykają...
Myślisz że mam glukozowy zjazd?Po arbuzie [emoji14] za dużo cukru
MozliweMyślisz że mam glukozowy zjazd?
Ślina mi cieknie aż po brzuchu. Zaraz starego po arbuza wyśle ;p
A długa historia. Z pierwszym pożegnałam się bardzo szybko, bo wypisywał leki "od tak" i naciągał na kasę (od początku ciąży ustalal mi wizyty co 2 tygodnie, mimo, że wszystko było ok). Miałam piekny progesteron, a ten mi luteinę dopochwową kazał brać i ogolnie mi nie pasował. Więc odpadł na wstępie.
Drugi szerzył mity o karmieniu piersią w ciązy, więc też poleciał [emoji14]
Ten teraz to wiadomo o co poszło.
No ale chyba trafiłam na mój ideał ;D cała ciążę szukałam [emoji14]
Mnie zamuliło coś.. normalnie oczy same się zamykają...
hmm a Ty przyjmujesz insulinę? bo szczerze mówiąc nie wiem czy to ma wpływ, ale mi powiedziała o tym dopiero jak jej dzisiaj powiedziałam, że muszę się kłućJa zaczynam się martwić. Bo i Olka.fasolka i seremida macie być 2 tyg wcześniej w szpitalu a mój lekarz zdaje się nie przejmować moją cukrzycą bezpieczniej czułabym się w szpitalu.
hmm a Ty przyjmujesz insulinę? bo szczerze mówiąc nie wiem czy to ma wpływ, ale mi powiedziała o tym dopiero jak jej dzisiaj powiedziałam, że muszę się kłuć
Na 14 sierpnia. Czyli za 3 tygodnie, wypadnie w 35 tc1200 ale maleńka, a na kiedy masz przełozoną wizytę?
To w trzeciej jak w dym do niegoNo ale chyba trafiłam na mój ideał ;D cała ciążę szukałam [emoji14]