kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Spoko
Ona o tym wszystkim mówiła kilka tygodni temu tylko ja teraz dopytywałam o kolor
Bo jakos o dziwo nikt nie wrzucił zdjęcia zielonej wkładki higienicznej do internetu, a ja nie jestem facetem i jak słyszę zielony to chce wiedzieć jaki konkretnie zielony.
Swoją drogą znowu wychodzi na to ze moja przyjaciółka cos kręciła w ciąży. Ok 7 miesiąca była panika że ma zatrucie ciążowe a potem winą za zielone wody płodowe i tak obarczyła stresującą ją szaloną teściową.. w ogóle ta moja przyjaciółka i ciążę, i poród opisywała mi jako największe koszmary z jakimi tylko najdzielniejsze jednostki mogą sobie poradzić. Także ja od samego początku jestem przegotowana na wojnę, a tu się okazało że każda ciąża jest inna i u mnie przebiega ona o wiele spokojniej. I jak takie osoby jak moja przyjaciółka zaczną dzielić się w internecie informacjami o tym jak wygląda ciąża i poród to po zobaczeniu dwóch kresek i przeczytaniu co nas czeka ma się ochotę tylko strzelić sobie w łeb bo to przecież istna droga przez mękę i nie ma szans żeby człowiek to przeżył.
Heh my tez ostatnio z @GoJ tak narzekamy ze wyglada jakby to było nie do przeżycia moje dwie pierwsze przebiegały super. Pierwsza bezobjawowo nic nie bolało , bez mdłości no nic nic nic ... także każda jest inna i nie ma się co nakręcać... a osoby typu Twojej przyjaciółki to chyba czekają na aplauz i noszenie na rękach za to ze urodziły i nosiły a to taki okropny trud. Prawda jest taka ze każdy się go podejmuje dla siebie i wogole to powinna Cię podnosić na duchu a nie straszyć.