Ja kiedyś obiadu nie zjadłam bo mi mięso śmierdziało... mi i tylko mi...Ja.Wczoraj kazałam chłopu próbować ciasto na placki ziemniaczane bo mi smakowało płynem do mycia naczyń
Jakbym sama była to bym wylała i robiła.od nowa tą mase.
Ale spróbował i orzekł że płynu to tam nie ma
reklama
Ja muszę MUSZĘ tę szkołę załatwić... a chce mi się nie powiem... szczegolnie że te deszcze to ci synoptycy chyba we łbach mają...Mi się jeszcze nie wstało. Tyle co siku.
Mama7
Fanka BB :)
Hmm... No ale lepiej chyba widzieć niż nie wiedzieć z tym zatruciem i zazielenioną wkładka to nie wiem, może bywa tak że jak wody zaczynają sączyć się przed czasem i na dodatek widać że zielone to wtedy trzeba zacząć działać naprawdę szybko? Nie wiem, gdybam sobie, ale chyba ile kobiet tyle moze być powikłań
Co do mleka mm mówiła że jeśli ma być tylko do dokarmiania to można droższe, ale jeśli to jedyny pokarm to trzeba rozważyć tańsza opcje bo to naprawdę mocno uderza po kieszeni a dziecko może buntować się przeciwko zmianom gdy już się przyzwyczai.. oby to nie było potrzebne
Nie żałuję zapisania się na te zajęcia, zgłupiałabym gdyby jedynym źródłem informacji miały być dla mnie książki, internet, gazety i fora. A rzucić się całkiem na żywioł nie chciałabym jeszcze bardziej. Dla mamy która czeka na trzecie dziecko to śmieci a dla mnie zbawienie
Super że się zapisałaś. Pamiętam twoje wątpliwości zawsze uważam, że lepiej mieć więcej info niż mniej. A i spotkanie innych mam z brzuszkami daje jakiś pogląd..
KINDERBUENOO88
Luzik, jak miałam 13 lat też miałam 39 stopę i 160 cm wzrostu. Teraz mam 24 i totalnie nic się w tym temacie nie zmieniło
Ja mam taką samą stopę jak w szóstej klasie, czyli od 13stego roku życia. Wzrost chyba już też
kasiaczek89pl
Ja muszę MUSZĘ tę szkołę załatwić... a chce mi się nie powiem... szczegolnie że te deszcze to ci synoptycy chyba we łbach mają...
Ja się bujam do położnej po wynik gbs w końcu. Pogadam chwile i zobaczę co mi doradzi dalej z tymi moimi bólami. I do apteki bo mi się dobroci wszelakie( urosept, reenie itd ) skończyły wiec ze stówkę tam zostawię. Ale najpierw się trza ogarnac cokolwiek.
Żal mi brzuszkowego synka on ciągle wierzy że jak się porozpycha to mnie od środka rozciągnie...
A w ogóle w nocy czy nad ranem chyba przez te skurcze się obliżył bo czułam ruchy rąk lub stóp tuż na linii wzgórka łonowego...
A w ogóle w nocy czy nad ranem chyba przez te skurcze się obliżył bo czułam ruchy rąk lub stóp tuż na linii wzgórka łonowego...
kasiaczek89pl
Ja.Wczoraj kazałam chłopu próbować ciasto na placki ziemniaczane bo mi smakowało płynem do mycia naczyń
Jakbym sama była to bym wylała i robiła.od nowa tą mase.
Ale spróbował i orzekł że płynu to tam nie ma
Mi wogole dziś wszystko śmierdzi z tego co widzę. Mam się dość już
reklama
D
Deleted member 181710
Gość
Ale oglądałam prognozy i mają.być upały