RooibosGirl
Fanka BB :)
Hmm... No ale lepiej chyba widzieć niż nie wiedzieć z tym zatruciem i zazielenioną wkładka to nie wiem, może bywa tak że jak wody zaczynają sączyć się przed czasem i na dodatek widać że zielone to wtedy trzeba zacząć działać naprawdę szybko? Nie wiem, gdybam sobie, ale chyba ile kobiet tyle moze być powikłańGdzie ten k...wa deszcz?! Od wczorajszej nocy miał padać! Lepie się! Szlag mnie trafi!
@RooibosGirl. połowa tych informacji jak dla mnie to śmieci... Ja rodząc pierwsze dziecko nie wiedziałam tych rzeczy i nie były mi potrzebne. Moje dzieci piły Bebiko (po cycu) żadne muszle czy nakładki nie były stosowane. A te wody.. co z tego że na wkładce zobaczysz że już są zielone? Ja miałam następowe zielone z K. z winy położnej i generalnie nie piwinna taka syt. jak zielone wody mieć miejsca. Stąd uważam że te 10 dni po terminie trzeba iść do szpitala a jak coś nas niepokoi to i wcześniej. Cisnąć ginekologów i IP o USG o KTG itp.
Co do mleka mm mówiła że jeśli ma być tylko do dokarmiania to można droższe, ale jeśli to jedyny pokarm to trzeba rozważyć tańsza opcje bo to naprawdę mocno uderza po kieszeni a dziecko może buntować się przeciwko zmianom gdy już się przyzwyczai.. oby to nie było potrzebne
Nie żałuję zapisania się na te zajęcia, zgłupiałabym gdyby jedynym źródłem informacji miały być dla mnie książki, internet, gazety i fora. A rzucić się całkiem na żywioł nie chciałabym jeszcze bardziej. Dla mamy która czeka na trzecie dziecko to śmieci a dla mnie zbawienie