kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Dziewuszki idę spać. Jakby co to napisze ale myśle ze przejdzie ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No lepiej żeby nie ... tez o tym myślałam. Będziemy widzieć co dalej. Wzięłam nospe i co tam miałam od lekarza i zobaczym
Nie żebym krakała tak mi przez myśl tylko przeszło...
Czujecie zapachy nie wiadomo skąd? Od 3 dni czuję zapach piwa... mimo że nie mam w domu.
Pisz choćby w nocy i sorry ale przypadkiem wpisało mi nomen omen pushDziewuszki idę spać. Jakby co to napisze ale myśle ze przejdzie ...
Nie w sumie chyba że podświadomie... chęci to ja już póki co nie mam na nic i na wszystko jednocześnie... "Jestem taka rozpiep..ona"Może masz chętkę na piwko
Ja mam wszystkie, tylko sił brakTo ja zrobię rzuć skladniki poza fetą bo mam
O kurde wiem zaraz zrovie sobie sałatkę tylko sezam uprażę... mmm
Wykorzystaj rodzinęJa mam wszystkie, tylko sił brak
Jedno w pracy, a drugie ma 4 lata i śpiWykorzystaj rodzinę
No to dupa...Jedno w pracy, a drugie ma 4 lata i śpi
No to jutro się rozjaśni przy badaniu.Nie wiem. Tak mi powiedziała na połówkowym genetycznym jak trafiła w to miejsce i prawie z krzesła spadła gdy się z bólu wydarłam.