helenka_22
Fanka BB :)
No a myślisz czemu taka ich jest ilośćTo trochę jest tego. Ale równowaga : kot- człowiek zachowana. [emoji106]
Każdy ma swoje zwierzątko......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a myślisz czemu taka ich jest ilośćTo trochę jest tego. Ale równowaga : kot- człowiek zachowana. [emoji106]
Pisałam ostatnio ze pachnie mi piwnica aż tak przyjemnie i że pasta do zębów mi się smakuje ehhhNie żebym krakała tak mi przez myśl tylko przeszło...
Czujecie zapachy nie wiadomo skąd? Od 3 dni czuję zapach piwa... mimo że nie mam w domu.
O jeziuniu to jak wy się mieścicie??? Gdzie te kuwety trzymasz ja bym oszalała i ciągle sprzatala sierść a małe dziecko to ciągle klaki w buzi by miało nie mogę sobie tego wyobrazić jakoś5 kotów na 35m2 plus dwoje dorosłych i trójką dzieci będzie....he he
Ja wszystko składam papierowo w przyszłym tygodniu za jednym razem, a jak urodze to dopiero dojdzie mi co innegoDupa prawda. Bo przez Alior się nie dało a i była awaria systemu. Dopiero teraz mi się udało. Pomijam że 4x wpisywanie w koło tych samych danych jakby nie było autouzupełniania czy coś. W sumie wolę chyba te papiery wypełniać tradycyjnie...
Myślę, że warto iść i porozmawiać z anestezjologiem. Jeśli cię nie przekonają jego argumenty to nie musisz się zgadzać, ale poznasz wszystkie za i przeciwDziewczyny mogę znać wasze doswiadczenie z ZZO?
Dziś jeszcze poszłam dopytać na położnictwo o parę zastanawiających mnie rzeczy i położna napomknela o ZZO że szpital do niczego nikogo nie namawia.
A w internecie same wiecie tyle co ludzi tyle opinii. Są one bardzo podzielone.
A ta położna mnie namówiła by pójść do anestezjologa na zwykłą wizytę by wszystko popytać. I sama nie wiem co robić
I ciesz się, bo nawet pustej palety nie było tak się rzucili...[emoji43]Ej ja nie mam Kauflanda.
Oni mają kilka fajnych myszkowych i jeszcze w H&MLink do: Komplet niemowlęcy Myszka Mickey 5P34CO | Sklep 5.10.15 Goj to cos w sam raz dla Mikiego![]()
O matko! To nie było ograniczeń na paragon?Myślę, że warto iść i porozmawiać z anestezjologiem. Jeśli cię nie przekonają jego argumenty to nie musisz się zgadzać, ale poznasz wszystkie za i przeciwI ciesz się, bo nawet pustej palety nie było tak się rzucili...[emoji43]
Ja to się zawsze skapne, jak już ktoś odpisze. To napiszę z mojej strony.Dziewczyny mogę znać wasze doswiadczenie z ZZO?
Dziś jeszcze poszłam dopytać na położnictwo o parę zastanawiających mnie rzeczy i położna napomknela o ZZO że szpital do niczego nikogo nie namawia.
A w internecie same wiecie tyle co ludzi tyle opinii. Są one bardzo podzielone.
A ta położna mnie namówiła by pójść do anestezjologa na zwykłą wizytę by wszystko popytać. I sama nie wiem co robić
10 kg na łebka.O matko! To nie było ograniczeń na paragon?
Gdybym miała możliwość to chętnie bym skorzystała z rozmowy z anestezjologiem i ewentualnie z ZZO. Niestety u nas nie robią. A Przemka męczę, żeby pogadał ze swoimi lekarzami to może któryś by się zgodził po znajomości, ale nie chce on się prosić..Ja to się zawsze skapne, jak już ktoś odpisze. To napiszę z mojej strony.
Jestem mega pro poród naturalny. Jeśli tylko się uda, chce uniknąć wszelkich interwencji medycznych.
Ale na konsultację z anestezjologiem idę. Żeby w razie czego mieć tą furtkę. Nie takie ZZO straszne, jakim je malują. Jasne, nie jest obojętne, ale poród to nie łaskotki i jeśli nie będę umiała wytrzymać, to chce mieć możliwość ulżenia sobie w bólu. Z doulą mam ustalone hasło, które będzie dla niej sygnałem, że na prawdę jestem na skraju i chce ZZO, a nie tylko bredzę w ramach rozładowania sietak jak pisze @seremida - konsultacja z anestezjologiem nie kosztuje, a na pewno rozjaśni wiele niewiadomych
![]()