Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś MUSIALAM zjeść ostra chińska zupkęJa jestem głodna ciagle dziś.
Polecam sięWiesz ja nie poszalałam z karmieniem. Odciagalam i dawałam z butelki. Myślałam ze teraz się uda. Wiec jak coś to będę męczyć Cię o porady
Ja wolę nie ryzykować choć ostatnio zjadłam KFC zgagi nie było za to zatwardzenie następnego dniaJa dziś MUSIALAM zjeść ostra chińska zupkę
A już z tysiąc lat nie jadłam
Pycha byla
5 kotów na 35m2 plus dwoje dorosłych i trójką dzieci będzie....he heE to u nas jest codzień. I nawet jak idę do innego lekarza a mnie widzi to się pyta co tam jak tam he he he koty to jej chyba nie dziwne. Różne zwierzaki ludzie maja
To ja zrobię rzuć skladniki poza fetą bo mamPolecam się
Bleee w końcu uśpiłam młodą. Mam ochotę na sałatkę grecką, a nie chce mi się robić
OoooJa wolę nie ryzykować choć ostatnio zjadłam KFC zgagi nie było za to zatwardzenie następnego dnia
Kaśka a moze ten krzyz u ciebie to skurcze??
5 kotów na 35m2 plus dwoje dorosłych i trójką dzieci będzie....he he
Pocieszyłaś mnie teraz. Ja to zastanawiam się jak to będzie 2 doroslych, 2 dzieci i kot na 38m2, ale widzę że to prawie luz będzie [emoji16]5 kotów na 35m2 plus dwoje dorosłych i trójką dzieci będzie....he he