reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja myślałam ze to trzeba jakieś cuda mieć żeby złożyć przez net. I dopiero sąsiadka przyszła i mówi ze wystarczy konto w banku i tyle. No to szybciutka byłaś:)
Dupa prawda. Bo przez Alior się nie dało a i była awaria systemu. Dopiero teraz mi się udało. Pomijam że 4x wpisywanie w koło tych samych danych jakby nie było autouzupełniania czy coś. W sumie wolę chyba te papiery wypełniać tradycyjnie...

Ja złożyłam jako jedna z pierwszych.... Dostałam pozytywną decyzję już jakiś czas temu i tam numerek... 5/2018.... [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Resztę ogarnę na koniec sierpnia bo po porodzie czeka mnie becikowe i 500+ na bobasa....i rodzinne na bobasa i obiady na starsze.....
Papierologia
Po obiady mam się udać jak będę mieć decyzję ze szkoły bo póki co nie wiem gdzie B. będzie chodził.

Dupa prawda. Bo przez Alior się nie dało a i była awaria systemu. Dopiero teraz mi się udało. Pomijam że 4x wpisywanie w koło tych samych danych jakby nie było autouzupełniania czy coś. W sumie wolę chyba te papiery wypełniać tradycyjnie...

Ja mam mBank i nie było problemu. Jedynie na 500 musiałam na kompie wejść bo przez tel się nie dało.

reklama
Do góry