Paulamamula
Fanka BB :)
Tak to się objawia?Więzadła może?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak to się objawia?Więzadła może?
Dupa prawda. Bo przez Alior się nie dało a i była awaria systemu. Dopiero teraz mi się udało. Pomijam że 4x wpisywanie w koło tych samych danych jakby nie było autouzupełniania czy coś. W sumie wolę chyba te papiery wypełniać tradycyjnie...Ja myślałam ze to trzeba jakieś cuda mieć żeby złożyć przez net. I dopiero sąsiadka przyszła i mówi ze wystarczy konto w banku i tyle. No to szybciutka byłaś
Nie wiem. Tak mi powiedziała na połówkowym genetycznym jak trafiła w to miejsce i prawie z krzesła spadła gdy się z bólu wydarłam.Tak to się objawia?
Po obiady mam się udać jak będę mieć decyzję ze szkoły bo póki co nie wiem gdzie B. będzie chodził.Ja złożyłam jako jedna z pierwszych.... Dostałam pozytywną decyzję już jakiś czas temu i tam numerek... 5/2018.... [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Resztę ogarnę na koniec sierpnia bo po porodzie czeka mnie becikowe i 500+ na bobasa....i rodzinne na bobasa i obiady na starsze.....
Papierologia
Dupa prawda. Bo przez Alior się nie dało a i była awaria systemu. Dopiero teraz mi się udało. Pomijam że 4x wpisywanie w koło tych samych danych jakby nie było autouzupełniania czy coś. W sumie wolę chyba te papiery wypełniać tradycyjnie...
Boże to ja mam taką nawiedzoną gadułę że jak wchodzę na ciśnienie i wagę do niej to 30 minut bite.E to u nas jest codzień. I nawet jak idę do innego lekarza a mnie widzi to się pyta co tam jak tam he he he koty to jej chyba nie dziwne. Różne zwierzaki ludzie maja
Boże to ja mam taką nawiedzoną gadułę że jak wchodzę na ciśnienie i wagę do niej to 30 minut bite.
No mBank ING PKO coś tam jeszcze.. alior wyklęty. Ja przez tel. nic tylko przez kompa.Ja mam mBank i nie było problemu. Jedynie na 500 musiałam na kompie wejść bo przez tel się nie dało.
Ja to o położnej wiem juz wszystko tak jak o babkach z labu...E to moja na luzie babka. Nie zlewa ale tez nie przeciąga.