Więzadła może?A ja w ogóle nie mam ochoty nic jeść. Może na tym weselu się przejadlam?
Jutro wizyta u lekarza. Zapytam czemu mnie tak w tej okolicy pępka boli i to strasznie...
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Co ci?
Zgaga. Raczej. Ból i pieczenie w klatce. I To nad krzyżem. Młody ładuje tak ze w szyjce czuje.
Rąbnij apap. Popij drinkiem z sody.Zgaga. Raczej. Ból i pieczenie w klatce. I To nad krzyżem. Młody ładuje tak ze w szyjce czuje.
kasiaczek89pl
Rąbnij apap. Popij drinkiem z sody.
Zrobione dwie godz temu. Plecy jak bolały tak bolą. Zgaga przeszła na chwile. Piernicze myśle ze może jak się wyspie to przejdzie ( o ile się uda). A jak nie to jutro post o chlebie i wodzie plus lekarz z tym nad krzyżem bo kij wie co totak rabie mnie
Chloe.Chloe
Niekoniecznie od razu z przysadka. Prolaktyna tez rosnie w sytuacjach stresowych. Zwykle jej podwyzszony poziom nie wynika z zaburzen przysadki. Mozna jej poziom zmniejszac bierac leki.Teraz to bez sensu, bo w ciąży i przy kp jest podwyższona, ale jak skończysz karmić to zbadaj. Problemy z prolaktyna świadczą o problemach z przysadka mózgowa, a to jest niezbyt fajne.
helenka_22
Ja złożyłam jako jedna z pierwszych.... Dostałam pozytywną decyzję już jakiś czas temu i tam numerek... 5/2018.... [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]Ja jakoś po 10. Szkoda ze nie przed bo by 25 był już. I na 500+tez
Resztę ogarnę na koniec sierpnia bo po porodzie czeka mnie becikowe i 500+ na bobasa....i rodzinne na bobasa i obiady na starsze.....
Papierologia
kasiaczek89pl
Niekoniecznie od razu z przysadka. Prolaktyna tez rosnie w sytuacjach stresowych. Zwykle jej podwyzszony poziom nie wynika z zaburzen przysadki. Mozna jej poziom zmniejszac bierac leki.
Ja miałam podwyższona ze stresu. I miałam przy tym plamienia między okresami i to mnie zmotywowało do wizyty i zrobienia badan. Ale tez było podejrzenie przysadki. Nie brałam leków bo nie było zle , jedynie kontrolowałam i się unormowalo
helenka_22
Moja położna jest w ośrodku raz w tyg....Dziewczyny helpunku ! !
Czy któraś z was korzysta z wizyt położnej środowiskowej w czasie ciąży? Ona przyjeżdża do domu i coś bada, tętno dziecka czy coś? Wiem że będzie przyłazic jakas po porodzie ale w ramach Nfz należą nam się już 2 wizyty na tydzien. Tylko jak to ogarnąć i czy będzie przyjeżdżać około 20 km do mnie do domu? Bo ja też z zadupia i tu nie ma no i czy rzeczywiście coś sprawdzi, nie wiem tętno, szyjke, cokolwiek czy tylko kawy się napije.
Jak to u was jest?
Raz w miesiącu dzwoni do mnie-bo ciężko wyjść jej z budynku, przejść na drugą stronę i wejść po schodach na 2 piętro.....
Zawsze te same pytania jak się czuje,jak wyniki,jakie leki ewentualnie przepisali.... Czy są obrzęki.....
No
I tyle
I zawsze mówi że za miesiąc zadzwoni.....
A ja tak czekam jej telefonu....
Jak i wizyt i jej reakcji na koty w mieszkaniu.....
He he
kasiaczek89pl
Ja złożyłam jako jedna z pierwszych.... Dostałam pozytywną decyzję już jakiś czas temu i tam numerek... 5/2018.... [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Resztę ogarnę na koniec sierpnia bo po porodzie czeka mnie becikowe i 500+ na bobasa....i rodzinne na bobasa i obiady na starsze.....
Papierologia
Ja myślałam ze to trzeba jakieś cuda mieć żeby złożyć przez net. I dopiero sąsiadka przyszła i mówi ze wystarczy konto w banku i tyle. No to szybciutka byłaś
reklama
kasiaczek89pl
Moja położna jest w ośrodku raz w tyg....
Raz w miesiącu dzwoni do mnie-bo ciężko wyjść jej z budynku, przejść na drugą stronę i wejść po schodach na 2 piętro.....
Zawsze te same pytania jak się czuje,jak wyniki,jakie leki ewentualnie przepisali.... Czy są obrzęki.....
No
I tyle
I zawsze mówi że za miesiąc zadzwoni.....
A ja tak czekam jej telefonu....
Jak i wizyt i jej reakcji na koty w mieszkaniu.....
He he
E to u nas jest codzień. I nawet jak idę do innego lekarza a mnie widzi to się pyta co tam jak tam he he he koty to jej chyba nie dziwne. Różne zwierzaki ludzie maja