reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jaki głupi ...uj. Dobrze ze zadzwoniłaś do opsu. Mi raz sąsiadka straszyła ze pójdzie do gminy bo niby pije przy dzieciach. ( mamy mega konflikt) na drugi dzień byłam w ops z świadkami zgłosiłam sprawę i jeszcze wyszło ze ona powinna mieć opiekuna bo jest niesamodzielna już. A pani z ops powiedziała ze nie mam się czym martwić ...
Moja Pani z OPS pomogła sąsiadce po mega przejściach z mężem odzyskać dziecko. Uwolnić się od uzależnienia od psychoaktywnych. Stanąć na nogi. Rozwieść. Chodziła z Nią do sądów i w ogóle. Także o to się nie martwię tylko mi nerwy dupek zepsuł aż mam ochotę zadzwonić do tej kancelarii i ich zj..ać że zero empatii.

reklama
dziewczyny miałyście już to 3cie usg niby ostatnie w ramach nfz, to między 28-32tyg ciąży? ile ważyły wasze dzieciaczki? ja poszłam w 31 tyg, wiek ciążowy z parametrów określiła na 32/33tyg waga dziecka nie całe 2kg.

Nie na nfz, bo nie prowadze ciazy nfz, ale ostatnio na wizycie 30+5 mlody 1770g, niby tez tam tydzien wiekszy wedlug parametrow

Wiesz co on się chyba zdołował bo bałagan mam i no sorry ale mieszkanie wymaga remontu a on wyjechał z tekstem czy OPS wie w jakich warunkach się dzieci wychowują! Nie wiem co mu do tego i w ogóle ale jak mi ktoś o dzieciach to mnie zaraz bo ja dla nich wszystko.

Ale balwan, a to przypadkiem nie dostaje sie tego mieszkania z OPS zeby wlasnie poprawic warunki bytowe rodziny?

Ale balwan, a to przypadkiem nie dostaje sie tego mieszkania z OPS zeby wlasnie poprawic warunki bytowe rodziny?
My dostajemy z WZLU z nakazu sądu i póki co każdy grosz odkładam raz na wakacje DLA DZIECI właśnie dwa na mieszkanie tzn. meble i sprzęty niezbędne moim zdaniem których w socjalnym nie ma. Bo dostajesz ściany podłogi wanna lub prysznic wc umywalka zlew kuchenka nic więcej

reklama
Do góry