reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jaki głupi ...uj. Dobrze ze zadzwoniłaś do opsu. Mi raz sąsiadka straszyła ze pójdzie do gminy bo niby pije przy dzieciach. ( mamy mega konflikt) na drugi dzień byłam w ops z świadkami zgłosiłam sprawę i jeszcze wyszło ze ona powinna mieć opiekuna bo jest niesamodzielna już. A pani z ops powiedziała ze nie mam się czym martwić ...
Moja Pani z OPS pomogła sąsiadce po mega przejściach z mężem odzyskać dziecko. Uwolnić się od uzależnienia od psychoaktywnych. Stanąć na nogi. Rozwieść. Chodziła z Nią do sądów i w ogóle. Także o to się nie martwię tylko mi nerwy dupek zepsuł aż mam ochotę zadzwonić do tej kancelarii i ich zj..ać że zero empatii.

reklama
dziewczyny miałyście już to 3cie usg niby ostatnie w ramach nfz, to między 28-32tyg ciąży? ile ważyły wasze dzieciaczki? ja poszłam w 31 tyg, wiek ciążowy z parametrów określiła na 32/33tyg waga dziecka nie całe 2kg.

Nie na nfz, bo nie prowadze ciazy nfz, ale ostatnio na wizycie 30+5 mlody 1770g, niby tez tam tydzien wiekszy wedlug parametrow

Wiesz co on się chyba zdołował bo bałagan mam i no sorry ale mieszkanie wymaga remontu a on wyjechał z tekstem czy OPS wie w jakich warunkach się dzieci wychowują! Nie wiem co mu do tego i w ogóle ale jak mi ktoś o dzieciach to mnie zaraz bo ja dla nich wszystko.

Ale balwan, a to przypadkiem nie dostaje sie tego mieszkania z OPS zeby wlasnie poprawic warunki bytowe rodziny?

Ale balwan, a to przypadkiem nie dostaje sie tego mieszkania z OPS zeby wlasnie poprawic warunki bytowe rodziny?
My dostajemy z WZLU z nakazu sądu i póki co każdy grosz odkładam raz na wakacje DLA DZIECI właśnie dwa na mieszkanie tzn. meble i sprzęty niezbędne moim zdaniem których w socjalnym nie ma. Bo dostajesz ściany podłogi wanna lub prysznic wc umywalka zlew kuchenka nic więcej

reklama
Do góry