reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
Czaję się na Katarek Chociaż koleżanka gorąco mi odradza, bo ma i nawet nie rozpakowali. Ale myślę, że skoro ja mam wieczny katar to może lepiej mieć aspirator w zanadrzu - kiedyś na pewno się przyda.Dziewczyny macie , bądź kupujecie aspirator do noska ?
Katarek to chyba ten który podłącza się do odkurzacza? Czyli sam w sobie raczej mało elektrycznyJa miałam Fride. Teraz cos kupię ale nie elektryczne tylko jak frida.
Frida mnie obrzydza...
Mama7
Oj Gosia, jeszcze tego ci teraz brakowało.. współczuję..
Dziewczyny już koniec lipca.. trzymamy nogi razem i nie wypuszczamy dzieciaczkow.
My po spacerze. Ledwo doszłam z powrotem. Jutro wcześniej wychodzimy żeby tak ciepło nie było..
Dziewczyny już koniec lipca.. trzymamy nogi razem i nie wypuszczamy dzieciaczkow.
My po spacerze. Ledwo doszłam z powrotem. Jutro wcześniej wychodzimy żeby tak ciepło nie było..
Ja ich używam sporadycznie bo najlepiej rogiem pieluchy mi było czyścić te noski malusie.Czaję się na Katarek Chociaż koleżanka gorąco mi odradza, bo ma i nawet nie rozpakowali. Ale myślę, że skoro ja mam wieczny katar to może lepiej mieć aspirator w zanadrzu - kiedyś na pewno się przyda.
Katarek to chyba ten który podłącza się do odkurzacza? Czyli san w sobie raczej mało elektryczny
Frida mnie obrzydza...
D
Deleted member 178444
Gość
Dziewczyny macie , bądź kupujecie aspirator do noska ?
Cleanoz, elektryczny.
Wzięłam prysznic, zalalam się od pasa w dół lodowata woda i przez 20 minut było mi lepiej [emoji14] ech, muszę po młoda do przedszkola iść, a tak nie mam siły, że to bajka.
Ano... bo to chyba tak już w życiu musi być dobre wieści na krzyż z przykrymi... Szkoda że ja nerwy fizycznie bardzo źle znoszę ale co tego gnojka to obchodzi...Oj Gosia, jeszcze tego ci teraz brakowało.. współczuję..
kasiaczek89pl
Kupiony. Tym razem katarek poprzednio marimar
Mam gruszkę i przy tym mam zamiar zostać. Przy dwóch się sprawdziła.
Ja zaraz idę do wanny wyciszyć się i ochłodzić...Cleanoz, elektryczny.
Wzięłam prysznic, zalalam się od pasa w dół lodowata woda i przez 20 minut było mi lepiej [emoji14] ech, muszę po młoda do przedszkola iść, a tak nie mam siły, że to bajka.
kasiaczek89pl
I przez ch..ja rwie mnie w macicy i brzuch się spina. Co za...@!*×%#!@!
Gocha uspokój się. Na łóżko i ogarnij myśli. Zal mu dupę ścisnął bo pewnie sam by chciał mieć rodzine a żadna go nie chce
reklama
Ja to nie ogarniałam gruszkiMam gruszkę i przy tym mam zamiar zostać. Przy dwóch się sprawdziła.