reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Remontować nie będę bo w tym roku przeprowadzka. Żyje za 1300 zł miesięcznie i kur...a daję radę jak mogę. Współpracuje ze wszystkimi co trzeba. I w ogóle. Dzieci nie są zaniedbane. Mają więcej niż połowa dzieci w Polsce. A on mi za dług 1600 zł zrył beret.

Nie zaruchal to się na Tobie wyżył .... głowa do góry kobieto. Ty wiesz ile jesteś warta i jak się starasz. Niejedna by chciała sobie tak radzic.

reklama
To luz..
Mój mniej ogarnięty. Kupić, uprać, uprasowac.. już to widzę. Moja mama daleko. A t pomoże, ale potem na głowę wchodzi i chciałaby wszystkie decyzję podejmować. To ja dziękuję..

Nie no to pod tym względem Mam super. A matkę to z daleka trzymam. Nie pomoże napewno a gdyby jakims cudem to siedzenie z cygarem i przeżywanie mi niepotrzebne :)

Mi kupiła teściowa przy pierwszym i powiem Ci ze nawet tych nowomodnych nie testowałam bo i tak używałam sporadycznie jej
Ja sobie przy pierwszym kupiłam w takim zestawie z innymi pierdołami jak nożyczki itp. Ale ja to się nie nadaje. Potem FRIDA to tyle o ile i mi pielęgniarka pokazała z tą pueluchą i to był strzał w 10.

reklama
Do góry