Znam ten ból... ja to nawet nie mam siły buzi otwierać.Ja bym chciala oddzyskac swoje cialo i zycie. Nigdzie nie moge pojsc, nic zrobic, bo ciagle zle sie czuje.
Wiem, ze jak sie mlody urodzi to nic nie bedzie takie samo i nie bede Pania siebie, ale juz mam dosyc tego ubezwlasnowolnienia, siedzenia w domu. Nie czuje sie tez dobrze z brzuchem wsrod ludzi. Krepuje mnie: na lepsze traktowanie nie mozna liczyc, a jest mi ciezko i zle sie czuje.
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Nieeee no i mnie było wiadomo że niewydolność szyjki, więc kontrolę mam co tydzień i usg dopochwowo szyjki :-) musiałabyś zobaczyć moja książeczkę ciąży, już mam dwie doszyte bo brakowało miejsca hehehe. Opiekę mam zajebistą. Nie mogę powiedzieć złego słowa
Moja podobnie a sporo wizyt było bez wpisu ... tylko ten lekarz starej daty i on ( jak wielu) wszystko na macanego nie bada jej długości usg ani nie sprawdza czy rozwarta od środka.
Jezu. ZOO. Ja nie mam siły 100m do sklepiku podejść! Po chleb.. huk będziemy żyć póki co bez chleba...U mnie dziś upalnie.
Chłop dalej maltretuje łazienkę więc ja z chłopcami zwialiśmy pod altane, do cienia.
Jeszcze ze 2h mu pewnie zejdzie, potem obiad i gdzieś może wybędziemy.
ZOO albo jakąś salę zabaw chociaż.
Dzisiaj Ulka odpuściła kopanie uciążliwe i tylko się wierci więc mogę chodzić w miarę normalnie
kasiaczek89pl
Jezu. ZOO. Ja nie mam siły 100m do sklepiku podejść! Po chleb.. huk będziemy żyć póki co bez chleba...
Mi tez się marzyło zoo. A pan mąż gdzie ze tak spytam ? Bo może by Wam kupił
Ta... dopilnują... jak zacznie wyć skręcą czułość bez słowa i pójdą... od 10 lat zawsze na KTG tak samo... tylko w przychodni miałam inaczej na tych obowiązkowych kontrolnych z B.Wiesz robić robią ale to nie taki standard jakbym chciała. A z tym ktg się wkurzyłam bo jeszcze nie wiem co i jak tam działa a one przynoszą jakiś sprzęt co wyje alarmuje oczywiście nikt na to nie reaguje :/ no i jakoś tak poszło Teraz się obawiam ponownego zapisu. Mam nadzieje ze ktoś siądzie i dopilnuje tego. Wczoraj była pani chyba z siedem razy przez 30 min.
Browar bezalkoholowy zrobisz furroręKurde już obmyslalam jak se humor poprawić po tym cyrku z wkłuciami. I nic mi nie przychodziło na myśl. Ani zakupy żadne, ani nic.
kasiaczek89pl
Lubi sobie pomacać
Ja to muszę mieć kompleksowo wszystko wtedy jestem spokojna.
kasiaczek89pl
Browar bezalkoholowy zrobisz furrorę
O kurde. To jest myśl. Walne se ze dwa zimne na sali [emoji23]będzie furrora
reklama
kasiaczek89pl
Ta... dopilnują... jak zacznie wyć skręcą czułość bez słowa i pójdą... od 10 lat zawsze na KTG tak samo... tylko w przychodni miałam inaczej na tych obowiązkowych kontrolnych z B.
Mi to obce bo mi podpinaly przy porodzie i dopiero teraz trzy razy w tej ciąży wiec nie wiedziałam co i jak.