reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja bym chciala oddzyskac swoje cialo i zycie. Nigdzie nie moge pojsc, nic zrobic, bo ciagle zle sie czuje.
Wiem, ze jak sie mlody urodzi to nic nie bedzie takie samo i nie bede Pania siebie, ale juz mam dosyc tego ubezwlasnowolnienia, siedzenia w domu. Nie czuje sie tez dobrze z brzuchem wsrod ludzi. Krepuje mnie: na lepsze traktowanie nie mozna liczyc, a jest mi ciezko i zle sie czuje.
Znam ten ból... ja to nawet nie mam siły buzi otwierać.

reklama
Nieeee no i mnie było wiadomo że niewydolność szyjki, więc kontrolę mam co tydzień i usg dopochwowo szyjki :-) musiałabyś zobaczyć moja książeczkę ciąży, już mam dwie doszyte bo brakowało miejsca hehehe. Opiekę mam zajebistą. Nie mogę powiedzieć złego słowa

Moja podobnie :) a sporo wizyt było bez wpisu ... tylko ten lekarz starej daty i on ( jak wielu) wszystko na macanego :) nie bada jej długości usg ani nie sprawdza czy rozwarta od środka.

U mnie dziś upalnie.
Chłop dalej maltretuje łazienkę więc ja z chłopcami zwialiśmy pod altane, do cienia.
Jeszcze ze 2h mu pewnie zejdzie, potem obiad i gdzieś może wybędziemy.
ZOO albo jakąś salę zabaw chociaż.
Dzisiaj Ulka odpuściła kopanie uciążliwe i tylko się wierci więc mogę chodzić w miarę normalnie :blink:
Jezu. ZOO. Ja nie mam siły 100m do sklepiku podejść! Po chleb.. huk będziemy żyć póki co bez chleba...

Wiesz robić robią ale to nie taki standard jakbym chciała. A z tym ktg się wkurzyłam bo jeszcze nie wiem co i jak tam działa a one przynoszą jakiś sprzęt co wyje alarmuje oczywiście nikt na to nie reaguje :/ no i jakoś tak poszło Teraz się obawiam ponownego zapisu. Mam nadzieje ze ktoś siądzie i dopilnuje tego. Wczoraj była pani chyba z siedem razy przez 30 min.
Ta... dopilnują... jak zacznie wyć skręcą czułość bez słowa i pójdą... od 10 lat zawsze na KTG tak samo... tylko w przychodni miałam inaczej na tych obowiązkowych kontrolnych z B.

reklama
Ta... dopilnują... jak zacznie wyć skręcą czułość bez słowa i pójdą... od 10 lat zawsze na KTG tak samo... tylko w przychodni miałam inaczej na tych obowiązkowych kontrolnych z B.

Mi to obce bo mi podpinaly przy porodzie i dopiero teraz trzy razy w tej ciąży wiec nie wiedziałam co i jak.

Do góry