kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Masz prawo tak się czuć. Schowaj się pod kołdrę i odpuść sobie wszystkie wymagania względem siebie.
J.w
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz prawo tak się czuć. Schowaj się pod kołdrę i odpuść sobie wszystkie wymagania względem siebie.
Ja na to liczę, że mimo wszystko z dzieckiem będzie mi jednak łatwiej niż teraz, ze będę bardziej mobilna jednak. Teraz to od dawna, dawna nawet na spacer pojsc nie moge, bo zaraz bole i inne przeboje (ze o moich "ukochanych" hemoroidach nie wspomnę)). Już tyle razy się o tym przekonałam, ze aktywność równa się pogorszenie samopoczucia, ze już nawet nie chce próbować. Wczoraj bylismy w Ikei kupować komodę (w sam raz wykupili, ludzi tyle, ze dziwie się, ze cokolwiek zostało na polkach), to dzisiaj jestem wykończona do kwadratu. No i ta moja matka, pół wieczora przeryczałam i dzisiaj pół ranka. Masakra
Poza tym mój Leoś jest bardzo mały (1400 w 32 tc., wg lekarki rośnie ok), co mnie tez martwi: jakby coś się działo to jest znacznie za mały na rodzenie się. Poza tym tzw. przyjaciółki mnie ciągle uprzedzają, jak to będzie strasznie po porodzie (w moim wypadku cc), jak to będę wykończona etc. i mam tez tego dosyć: ja nigdy nie byłam wypieszczoną lalunia, a nie jak one dziecka na oczy nie widziały dopóki swojego nie urodziły. Jednak może to one maja racje a nie ja? Już teraz mam dola, a jak dopadnie mnie baby blues? I pomyśleć, że jeszcze tydzień temu chciałam robić baby shower. Dzisiaj mam taki dzień, że chciałabym schować się do mysiej dziurki lub usiąść nad morzem lub jeziorem (sama) i patrzeć w dal.
Bidulko. Już po wszystkim!Było kuj. Pani pielęgniarka która rano tak zruszala mi wenflon ze mi łzy poszły. Możecie się domyślić jaki był zastrzyk [emoji27]
Bidulko. Już po wszystkim!
Ja idę na drzemkę. Córkę teściom sprzedałam, bo dzisiaj nie czuje się najlepiej. Coś mnie mdli znowu, bleeee :/ kawy nie dopilam, bo mi niedobrze po niej.
O rany;( masakra.. zalamalas mniePrognoza 16 dniowa dla Warszawy do kolejne 2 tyg od 28 do 33 stopni.. nie dam rady..oby się nie sprawdzila
U mnie to samo w Holandii gdzie tutaj nigdy pogody na lato nie było a teraz to jakieś nie porozumienie .... [emoji17]