reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A mi się dziewczyna z łóżka obok patrzyła bo pod ta kroplowka jak jestem to zaczął szaleć :). Hehe przyszła kolejna pani ( ta od wyciągania wenflonu ) pokomentowala ze lubię się widocznie kłuć ze mówiła ze będzie gorzej itd i podkręciła mi kroplówkę na maks. Ta która z godz czy mniej wstecz inna pani skręciła na min bo sporo za szybko szła.
Bardzo fajne te Panie. Zdecydowane. Każda wie lepiej.

A ja zgasiłam światło a w TV jakieś Polo Disco i Miki szaleje. Małpa. Bo zapale światło żeby nagrać to się schowa..

reklama
A jeszcze stary mnie wpienił na noc... bo mu się przypomniało po 22 że od miesiąca sraczyk nie przykręcony i że KONIECZNIE teraz musi to zrobić... boszszsz!

A jeszcze stary mnie wpienił na noc... bo mu się przypomniało po 22 że od miesiąca sraczyk nie przykręcony i że KONIECZNIE teraz musi to zrobić... boszszsz!

Kurczę ... ale się obudził. Przynajmniej z kiblem nie odjedziesz:) . Ja w domu po 20 to już mam tak dość wszystkiego ze szok.

To nie w tę mańkę reaguje ;)

Mnie się o 21 to włącza...
On ma jazdy że jak już lata to by wszystko robił choćby i o 4:00 rano jak i jego tatuś...

Jak mój ojciec. 3 rano robota na całego. Naprawy eksperymenty. Nawet gotowanie. O 21 to może spał a trzecia czwarta to łażenie już

reklama
Do góry