reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A wydzielina jak ? Sorki ze pytam Zobacz załącznik 880072 hmmm o zmienionym zapachu nic nie ma tam ale już ilość konsystencja Ewentualnie zadzwon do gin jak możesz

Dzięki Kasia. Czytałam to. Tel do gin nie mam. Mogę pisać przez system medicover, ale odpisze jak będzie miał wizyty czyli nie w weekend. Albo położna zostaje mi.. narazie czekam do rana

Po części rozumiem. Po części. Znaczy ze głowa daje Ci sygnały ze coś jest nie tak i zaczynasz się zle czuć ?
No to się nazywa OBJAWY PSYCHOSOMATYCZNE mózg daje mi znaki że "umieram" ale narządy tych sygnałów do niego nie wysyłają. Np. wali mi serce normalnie zawał... robią mi EKG no symulantka bo książkowe.

reklama
Do góry