reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzięki Kasia. Czytałam to. Tel do gin nie mam. Mogę pisać przez system medicover, ale odpisze jak będzie miał wizyty czyli nie w weekend. Albo położna zostaje mi.. narazie czekam do rana

Myśle ze jeżeli nie boli Cię brzuch, nie ma zmiany jakiejs mega dużej w konsystencji barwie to raczej nic groźnego. Tak jak @GoJ pisała ze często przy infekcji jest zmiana zapachu ja potrafię mieć infekcje a nie wiedzieć bo nie zawsze piecze czy coś

No to się nazywa OBJAWY PSYCHOSOMATYCZNE mózg daje mi znaki że "umieram" ale narządy tych sygnałów do niego nie wysyłają. Np. wali mi serce normalnie zawał... robią mi EKG no symulantka bo książkowe.

Ogarniam. No kiepsko masz dziewczyno. Tylko współczuć ale jesteś mega dzielna i mądra ze się otwarcie przyznajesz do tego.

No ja tatuaże lubieeeee. Długo się zbierałam ale jak poszło to trzy w rok . I po ciąży se walne kolejny
Znajomy tatuarzysta powiedział że mało jest ludzi z jednym tatoo ale jeszcze mniej z dwoma ;)
Ogarniam. No kiepsko masz dziewczyno. Tylko współczuć ale jesteś mega dzielna i mądra ze się otwarcie przyznajesz do tego.
Generalnie się przyzwyczaiłam ale jak lykam psychotropy te objawy ustępują i lepiej funkcjonuje. A tak dużo energii wkładam w wyciszanie głowy... bezsensu moim zdaniem ;)

Chyba udało mi się wrzucić podskok Mikiego. Niestety gdy się jorgnął że mama nagrywa zwiał i tylko sekunda...

A mi się dziewczyna z łóżka obok patrzyła bo pod ta kroplowka jak jestem to zaczął szaleć :). Hehe przyszła kolejna pani ( ta od wyciągania wenflonu ) pokomentowala ze lubię się widocznie kłuć ze mówiła ze będzie gorzej itd i podkręciła mi kroplówkę na maks. Ta która z godz czy mniej wstecz inna pani skręciła na min bo sporo za szybko szła.

Znajomy tatuarzysta powiedział że mało jest ludzi z jednym tatoo ale jeszcze mniej z dwoma ;)

Generalnie się przyzwyczaiłam ale jak lykam psychotropy te objawy ustępują i lepiej funkcjonuje. A tak dużo energii wkładam w wyciszanie głowy... bezsensu moim zdaniem ;)

Bo po pierwszym ciągnie ale trochę, po drugim bardzoooo , trzeci to już jak nałóg a czwarty to wręcz mus i chcesz kolejny na już. Może dobrze ze to kosztuje :) bo bym za szybko się zbazgrala. Jeden z 2015 , potem 2016 lipiec i 2017 czerwiec dwa ! kolejne.

reklama
Bo po pierwszym ciągnie ale trochę, po drugim bardzoooo , trzeci to już jak nałóg a czwarty to wręcz mus i chcesz kolejny na już. Może dobrze ze to kosztuje :) bo bym za szybko się zbazgrala. Jeden z 2015 , potem 2016 lipiec i 2017 czerwiec dwa ! kolejne.
Dokładnie. Dlatego ja sobie zrobię za 3 lata. Na 40stke.

Do góry