To jest to co masz?Zobacz załącznik 879987tak przy okazji może się komuś przyda
reklama
Mama7
Fanka BB :)
Ona podkręcona tylko jakoś nie chce lecieć. Ja w tej żyłę miałam zrost i kiedyś było ciężko pobrać może to dlatego. Kombinuje ze zwale to na ta kroplówkę ze długo plus ze mnie boli jak cholera tam w zgięciu ( serio , nieraz miałam i nie czułam a tu ból jak cholera od założenia cały czas) i poproszę o wyjęcie a jutro ze do kroplówki wbija w inna żyłę.
Jejku.. strasznie mi Ciebie szkoda. Nie masz nic do stracenia. Zapytaj
kasiaczek89pl
Bo z przodu brzuch kokarde zaslanial?
No nie skaplam się bo brzuch mi zasłonił. I dopiero chciałam se zmacac tyłek po zastrzyku i patrzę a tam kokarda
Mama7
Aaaa i było USG. Brzuch , głowa - na 33 tydz. Wody - norma. Waga małego mężczyzny - 2223 g.
To super. Brawo malutki. Mamy plusy sprawy. Cieszę się bardzo
kasiaczek89pl
To super. Brawo malutki. Mamy plusy sprawy. Cieszę się bardzo
Jeszcze dziś jedno ktg
Za to jaka elegancka byłaś do zastrzyku!No nie skaplam się bo brzuch mi zasłonił. I dopiero chciałam se zmacac tyłek po zastrzyku i patrzę a tam kokarda
Mama7
Ja też jak usiąde na podłodze to mam kłopot wstać...
Ja tak samo. I to już od jakiegoś czasu..
Może źle ci się wykłuli i idzie wszystko obok albo niedrożny wenflon. Zamiast się męczyć to powinnaś od razu powiedzieć, że boli!Kobity czy ta kroplowka z magnezu serio tak długo idzie ? Trzy godziny i nawet pół nie poszło.
Ty lepiej nie kombinuj, bo są płyny i leki, które mogą tylko wolno lecieć, bo i nawet do zatrzymania krążenia może dojść [emoji14]Ja sobie podkręcam kroplówki jak za wolno idą
reklama
Wiem. Po ostatniej zaczęłam ślepnąć jak podkreciłam także już nie kombinujęMoże źle ci się wykłuli i idzie wszystko obok albo niedrożny wenflon. Zamiast się męczyć to powinnaś od razu powiedzieć, że boli!Ty lepiej nie kombinuj, bo są płyny i leki, które mogą tylko wolno lecieć, bo i nawet do zatrzymania krążenia może dojść [emoji14]