reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mieszkałam zaraz przy lesie. A wcześniej przy rzece. Teraz mam i las i staw ale tak z 10 min spacerkiem. I wiesz co odbija mi i miasta się zachciewa [emoji23]
Oj nie! Tzn. wiesz ja urodzona w mieście i tu żyję non-stop. Kiedyś myślałam że nie nadaję się gdzie indziej. Ale zauważyłam że psychicznie a co za tym idzie fizycznie od 10 lat najlepiej mi z dala od dużego miasta. Odpoczywam kiedy muszę fizycznie coś robić. Kiedy daleko choćby do sklepu. Mnie luksusy chyba męczą ;) jakkolwiek.

W połogu to chyba nie bardzo. Zreszta ja krwawię po porodzie za każdym razem 6 tyg :/ a teraz z tym rozwarciem to chyba tez nie bardzo do wanny
No nie znam się. Ja w połogu poza szpitalem normalnie wanna tyle że kąpiele chłodne. A czy rozwarcie ma coś do wanny to nie wiem chyba że się boisz że ci tam woda z mydlinami wleci ;)

No nie znam się. Ja w połogu poza szpitalem normalnie wanna tyle że kąpiele chłodne. A czy rozwarcie ma coś do wanny to nie wiem chyba że się boisz że ci tam woda z mydlinami wleci ;)

Tzn ogólnie kąpiele wzmagają ryzyko infekcji itd a ja mam z tym przeboje a przy infekcji szyjka szybciej się skraca i rozwiera. Wiec dupa raczej. Nie o wodę się nie boje. nie lubię nawet jak do bobra mi naleci wody tylko to zawsze potem piecze trochę i sikanie tez. Nieraz się kapie tylko z płynem do intymnej. A takie miałam świetne płyny ze pianka na 30 cm była i dupa nie da się

IMG_0918.JPG
tak przy okazji może się komuś przyda

Załączniki

• IMG_0918.JPG
    IMG_0918.JPG
    310,4 KB · Wyświetleń: 256
reklama
Do góry