reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mieszkałam zaraz przy lesie. A wcześniej przy rzece. Teraz mam i las i staw ale tak z 10 min spacerkiem. I wiesz co odbija mi i miasta się zachciewa [emoji23]
Oj nie! Tzn. wiesz ja urodzona w mieście i tu żyję non-stop. Kiedyś myślałam że nie nadaję się gdzie indziej. Ale zauważyłam że psychicznie a co za tym idzie fizycznie od 10 lat najlepiej mi z dala od dużego miasta. Odpoczywam kiedy muszę fizycznie coś robić. Kiedy daleko choćby do sklepu. Mnie luksusy chyba męczą ;) jakkolwiek.

W połogu to chyba nie bardzo. Zreszta ja krwawię po porodzie za każdym razem 6 tyg :/ a teraz z tym rozwarciem to chyba tez nie bardzo do wanny
No nie znam się. Ja w połogu poza szpitalem normalnie wanna tyle że kąpiele chłodne. A czy rozwarcie ma coś do wanny to nie wiem chyba że się boisz że ci tam woda z mydlinami wleci ;)

No nie znam się. Ja w połogu poza szpitalem normalnie wanna tyle że kąpiele chłodne. A czy rozwarcie ma coś do wanny to nie wiem chyba że się boisz że ci tam woda z mydlinami wleci ;)

Tzn ogólnie kąpiele wzmagają ryzyko infekcji itd a ja mam z tym przeboje a przy infekcji szyjka szybciej się skraca i rozwiera. Wiec dupa raczej. Nie o wodę się nie boje. nie lubię nawet jak do bobra mi naleci wody tylko to zawsze potem piecze trochę i sikanie tez. Nieraz się kapie tylko z płynem do intymnej. A takie miałam świetne płyny ze pianka na 30 cm była i dupa nie da się

IMG_0918.JPG
tak przy okazji może się komuś przyda

Załączniki

• IMG_0918.JPG
    IMG_0918.JPG
    310,4 KB · Wyświetleń: 262
reklama
Do góry