kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Czemu po połogu?
W połogu to chyba nie bardzo. Zreszta ja krwawię po porodzie za każdym razem 6 tyg :/ a teraz z tym rozwarciem to chyba tez nie bardzo do wanny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu po połogu?
Oj nie! Tzn. wiesz ja urodzona w mieście i tu żyję non-stop. Kiedyś myślałam że nie nadaję się gdzie indziej. Ale zauważyłam że psychicznie a co za tym idzie fizycznie od 10 lat najlepiej mi z dala od dużego miasta. Odpoczywam kiedy muszę fizycznie coś robić. Kiedy daleko choćby do sklepu. Mnie luksusy chyba męczą jakkolwiek.Mieszkałam zaraz przy lesie. A wcześniej przy rzece. Teraz mam i las i staw ale tak z 10 min spacerkiem. I wiesz co odbija mi i miasta się zachciewa [emoji23]
No byłoby ja to jakbym siadła na podłodze to bym nie wstała. Czuje się jak stara babaNo to niech posiedzi jeszcze 2 tygodnie chociaż i będzie git.
No nie znam się. Ja w połogu poza szpitalem normalnie wanna tyle że kąpiele chłodne. A czy rozwarcie ma coś do wanny to nie wiem chyba że się boisz że ci tam woda z mydlinami wleciW połogu to chyba nie bardzo. Zreszta ja krwawię po porodzie za każdym razem 6 tyg :/ a teraz z tym rozwarciem to chyba tez nie bardzo do wanny
Ja też jak usiąde na podłodze to mam kłopot wstać...No byłoby ja to jakbym siadła na podłodze to bym nie wstała. Czuje się jak stara baba
No nie znam się. Ja w połogu poza szpitalem normalnie wanna tyle że kąpiele chłodne. A czy rozwarcie ma coś do wanny to nie wiem chyba że się boisz że ci tam woda z mydlinami wleci
Ja też jak usiąde na podłodze to mam kłopot wstać...
Bo z przodu brzuch kokarde zaslanial?To zem zadała szyku. Kupiłam ostatnio takie trochę fikuśne majtki. Wycinane pod brzuch ale przezroczyste z kokardka. Kurde i teraz patrzę a kokardę to ja mam na dupce a majty tyl do przodu