kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Muszę się częściej skarżyć [emoji14] już jest dobrze Zobacz załącznik 879962Zobacz załącznik 879964
Uważaj. Córcia urządziła tam toaletę żartuje ale tak pomyślałam o tym papierze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę się częściej skarżyć [emoji14] już jest dobrze Zobacz załącznik 879962Zobacz załącznik 879964
Luz, jesteśmy tu razemUważaj. Córcia urządziła tam toaletę żartuje ale tak pomyślałam o tym papierze
No to jeszcze z 500 minimum żeby przybrał nim wyjdzie. I nie dziwne że jesteś poirytowana.Aaaa i było USG. Brzuch , głowa - na 33 tydz. Wody - norma. Waga małego mężczyzny - 2223 g.
No ja muszę przejechać przez całe miasto aby dojechać nad któreś jezioro, jak na złość po tej stronie gdzie ja mieszkam to mam dużo lasów [emoji2]Ha. Ja żeby jechać na plażę to 400km plus minus muszę także choć fajnie że masz możliwość.
Synowie na podwórku z całym tałatajstwem robią piknik.
Stary pojechał po części do wanny i niech ją zrobi bo mnie coś zaraz jak się nie wykąpie!
I tak zazdroszczę... ja bym chciała mieszkać blisko lasu lub w lesie. Uwielbiam zapach ściółki i igliwia.No ja muszę przejechać przez całe miasto aby dojechać nad któreś jezioro, jak na złość po tej stronie gdzie ja mieszkam to mam dużo lasów [emoji2]
Czemu po połogu?Weź a u mnie taka fajna wanna stoi i skorzystam z niej pewnie po połogu dopiero :/ buuuuuu
No to niech posiedzi jeszcze 2 tygodnie chociaż i będzie git.Aaaa i było USG. Brzuch , głowa - na 33 tydz. Wody - norma. Waga małego mężczyzny - 2223 g.
I tak zazdroszczę... ja bym chciała mieszkać blisko lasu lub w lesie. Uwielbiam zapach ściółki i igliwia.