reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja sobie podkręcam kroplówki jak za wolno idą :p

Ona podkręcona tylko jakoś nie chce lecieć. Ja w tej żyłę miałam zrost i kiedyś było ciężko pobrać może to dlatego. Kombinuje ze zwale to na ta kroplówkę ze długo plus ze mnie boli jak cholera tam w zgięciu ( serio , nieraz miałam i nie czułam a tu ból jak cholera od założenia cały czas) i poproszę o wyjęcie a jutro ze do kroplówki wbija w inna żyłę.

Ja właśnie opuściłam jezioro i Kaszuby i pojechałam już tylko z rodzicami do Międzyzdrojów a dokładnie w las pod, bo tato mój lubi uciekać od cywilizacji, i dopiero teraz powiedział mi, że nie tyle nie ma tam zasięgu internetu co nawet sieci komórkowej. Także ja mam totalny detoks. Dobrze, że jeszcze 100 km to popatrzę co w świecie. I tak stwierdzam, że jestem chyba uzależniona od internetu :)

Ja właśnie opuściłam jezioro i Kaszuby i pojechałam już tylko z rodzicami do Międzyzdrojów a dokładnie w las pod, bo tato mój lubi uciekać od cywilizacji, i dopiero teraz powiedział mi, że nie tyle nie ma tam zasięgu internetu co nawet sieci komórkowej. Także ja mam totalny detoks. Dobrze, że jeszcze 100 km to popatrzę co w świecie. I tak stwierdzam, że jestem chyba uzależniona od internetu :)

Odpoczywaj :) a mi się tak marzy urlop wyjazd jezioro jakieś ... heh chyba ze na jesień już z maluchem :)

reklama
Muszę się częściej skarżyć [emoji14] już jest dobrze :p
IMG_20180721_183709.jpg
IMG_20180721_184633.jpg

Załączniki

• IMG_20180721_183709.jpg
    IMG_20180721_183709.jpg
    64 KB · Wyświetleń: 310
  • IMG_20180721_184633.jpg
    IMG_20180721_184633.jpg
    59,1 KB · Wyświetleń: 310
Do góry