reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A co do figur to oto moja z wakacji sprzed ciazy. Tylko 3 kg mniej niż teraz a i tak to była waga +13 kg od momentu jak poznałam mojego K. Ale czułam się dobrze w swoich 75 kg :)
Zresztą już to podkreślałam kilka razy, figura to ostatnia pozycja którą przejmuje się w życiu, piękno siedzi w naszych głowach :)

No i w oczach zakochanych facetów :)

Zobacz załącznik 879958
:o ile Ty masz wzrostu? Chyba wysoka jesteś, co? ;)
Dostałam o 15 i jutro o 15. Brzuch nieziemski. A córa ile ma ?
We wrześniu kończy 4 lata. Myślałam, że mamy już te akcje za sobą, ale chyba moja ciąża sprawia, że młoda ma wrażenie, że ktoś mnie jej zabiera...

reklama
:o ile Ty masz wzrostu? Chyba wysoka jesteś, co? ;)We wrześniu kończy 4 lata. Myślałam, że mamy już te akcje za sobą, ale chyba moja ciąża sprawia, że młoda ma wrażenie, że ktoś mnie jej zabiera...

U mnie podobnie miały w tym wieku. A drugie ze może faktycznie trochę „zazdrości” i dlatego chce żebyś to Ty jej coś zrobiła itd.

:o ile Ty masz wzrostu? Chyba wysoka jesteś, co? ;)We wrześniu kończy 4 lata. Myślałam, że mamy już te akcje za sobą, ale chyba moja ciąża sprawia, że młoda ma wrażenie, że ktoś mnie jej zabiera...

To też dzieci nas naśladują. A w ciąży zachowujemy się inaczej, w sensie bardziej zmęczone, zdenerwowane itp. Widzę to po swoim 7 latku. Do czasu jak byłam aktywna i wyszukiwałam atrakcji i w nich uczestniczyłem pełną parą było inaczej.. teraz nie daje rady i mlody bez 1 reki i czasem ciezko nam razem.

reklama
Do góry