reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A to ja z przed ciąży. Ok 83 kg żywej wagi na 168 cm wzrostu [emoji16]
Tyle ,że schudło mi się ponad 20 kg. Dużo pracy i byłam bardzo umięśniona [emoji16] a teraz czuję się jak galaretka :D
Ale już niedługo wracamy do formy [emoji16]
20160924_085448.jpg

Załączniki

• 20160924_085448.jpg
    20160924_085448.jpg
    106,9 KB · Wyświetleń: 295
reklama
Ja nie mam fajnych zdjęć z przed tej ciąży... poźniej poszukam jakichś to Wam pokażę...
Teraz nim zaszłam było plus minus 75 kg czy 77 jak patrzę na te cyfry to dużo ale przy 175 cm i mojej wielkiej mordzie to akurat idealnie. Jak wazylam 55/59 to tylko morde bylo widac :-D

Ja nie mam fajnych zdjęć z przed tej ciąży... poźniej poszukam jakichś to Wam pokażę...
Teraz nim zaszłam było plus minus 75 kg czy 77 jak patrzę na te cyfry to dużo ale przy 175 cm i mojej wielkiej mordzie to akurat idealnie. Jak wazylam 55/59 to tylko morde bylo widac :-D
[emoji16][emoji23] płacze ze śmiechu. [emoji16]

Waga wadze nie równa .

Ano właśnie. Mięśnie ważą więcej niż tkanka tłuszczowa a wyglądają lepiej... Ja mięśni "nie mam" no tyle co od pływania i roweru jak sezon jest... bo zimą i teraz to skrzydła nietoperza.
Skrzydła to ja mam właśnie czy ćwiczę czy nie :D hahaha

Ja nie umiem się chyba odnaleźć. Jakbym miała wolne 500zł to bym brała dla świętego spokoju a tak irytuje mnie to liczenie. Kupno na raty tych rzeczy i w ogóle. Nawet przez internet zwyczajnie jakkolwiek to okropnie brzmi szkoda mi kasy na to!
Za to na kubek swój mi nie było szkoda 20 zeta. Kupiłam też B. i K. kubki piłki. I sobie bluzeczkę o zgrozo rozmiar 40!!! i klapki typu japonki. I na to mi nie szkoda i to mnie nie dołuje... No jakaś jestem beznadziejna.

Ale! Np. Rożki (bez usztywniaczy czyli takie jak chcę) są po 32 zł i śliczne w Auchan. I jak będę tam znów i one też to biore dwa! Jeden biało-szary w delikatny wzór. Drugi szary w chyba białe gwiazdki. Piękne! No i smoki TT w tym American Style są 0-2m takie jak w necie wypatrzyłam. Wiec też zaszaleję z nimi. Bo to koszt 26 zeta a ja ich używam w ramach ostateczności i nawet nie wiem czy te 0-2 w ogóle użyje ;) ale huk. Podobają mi się cholernie i chcę je mieć!! W ogóle z tym dzieckiem nie kupuję nic albo tylko to co mi się b. podoba choćby nie było warte ceny. Moze w ten sposób sobie rekompensuje brak podniety tymi rzeczami.
A dotykałam tego MINKY całego... bosz jakie to g...no sztuczne! Masakra. Aż mnie zęby bolały. Brr.

Rozmiar 40 nie brzmi zle, ja w maju na ślub siostry kupowałam 46 :):) to było szaleństwo a wcale nie była duża :)

reklama
Moi chłopcy pojechali na zakupy.. zwykle jeżdżę w soboty z m. Teraz wyjątkowo zaproponował że weźmie młodego żebym poleżała i odpoczęła.
Niech się przyzwyczaja.. dostali kartkę i zobaczymy

Do góry