Ja mam zawsze coś z brzuchem. Nigdy nie miałam płaskiego! Nie wiem czemu. Tzn. nie żeby mnie to specjalnie zajmowało... tzn. teraz to mam porozciąganą skórę na buniu po ciążach i na to już tylko plastyka ale że jestem przeciwniczką plastyki estetycznej dla własnego widzimisię to mam ten zwis na brzuchu w d..pieSkrzydła to ja mam właśnie czy ćwiczę czy nie hahaha
reklama
Moi faceci na zakupach dzwonią do mnie 100x nawet moi synowie choć w sumie oni dwaj lepiej robią sprawunki niż mój mąż.Moi chłopcy pojechali na zakupy.. zwykle jeżdżę w soboty z m. Teraz wyjątkowo zaproponował że weźmie młodego żebym poleżała i odpoczęła.
Niech się przyzwyczaja.. dostali kartkę i zobaczymy
Ja lubię moje 38 jakoś przywykłam. Wzięłam 40 bo ma taki krój że nawet większa w sensie gdy już nie będzie się miała na czym opinać będzie dobrze wyglądała.Rozmiar 40 nie brzmi zle, ja w maju na ślub siostry kupowałam 46 to było szaleństwo a wcale nie była duża
Mama7
Fanka BB :)
Ja mam zawsze coś z brzuchem. Nigdy nie miałam płaskiego! Nie wiem czemu. Tzn. nie żeby mnie to specjalnie zajmowało... tzn. teraz to mam porozciąganą skórę na buniu po ciążach i na to już tylko plastyka ale że jestem przeciwniczką plastyki estetycznej dla własnego widzimisię to mam ten zwis na brzuchu w d..pie
Ja na punkcie brzucha to mam pi..dolca.. ma być płasciutki i już. Tylko ja się kilka lat temu zaprzyjaźniłam i chodakowską.. tzn jej płytami.. I pupa poszła z górę, a na brzuchu minimalny ale kaloryferek.. Teraz m się smieje że mnie.. no pokaż ten kaloryfer..
No ja o Chodakowskiej i Lewandowskiej mam swoje wysublimiwane zdanieJa na punkcie brzucha to mam pi..dolca.. ma być płasciutki i już. Tylko ja się kilka lat temu zaprzyjaźniłam i chodakowską.. tzn jej płytami.. I pupa poszła z górę, a na brzuchu minimalny ale kaloryferek.. Teraz m się smieje że mnie.. no pokaż ten kaloryfer..
Mama7
Ale mnie męczą te skurcze dziś...
Przyznaj się, Kasia już w gotowości, to też chcesz tak naprawdę bardzo ci współczuję.. widzę jak Ci ciężko..
Powiedzcie mi, donoszony ciąża to skończony który tydzień 36 czy 37?
Mama7
No ja o Chodakowskiej i Lewandowskiej mam swoje wysublimiwane zdanie
Ja ćwiczyłam z chodakowską jak ją jeszcze mało kto znał..i z youtube I wiem jaki skutek mają te ćwiczenia. Teraz jak widzę ja w tych reklamach to ... no niestety pieniądze robią swoje z ludzi..lewa to wiadomo..
Nie no ja chcę urodzić 12 sierpnia więc mam chwilę czasu.Przyznaj się, Kasia już w gotowości, to też chcesz tak naprawdę bardzo ci współczuję.. widzę jak Ci ciężko..
Powiedzcie mi, donoszony ciąża to skończony który tydzień 36 czy 37?
Spróbuję się kimnąć... zgaga. Skurcze. Ciśnienie... TO NIE JEST MÓJ DZIEŃ.
reklama
Nie no nie mówię że ćwiczenia czy diety są złe ale jakoś mnie wkurza jak ktoś na mówieniu innym co mają robić forse trzepie.Ja ćwiczyłam z chodakowską jak ją jeszcze mało kto znał..i z youtube I wiem jaki skutek mają te ćwiczenia. Teraz jak widzę ja w tych reklamach to ... no niestety pieniądze robią swoje z ludzi..lewa to wiadomo..