reklama
Wygląd nie jest najważniejszy to jasne. Ale zaniedbani ludzie mnie brzydzą zwyczajnie. Bo czy biedny czy bogaty. Gruby czy chudy. Jeśli włoży choć minimum pracy w siebie (fryzura, ubranie) wygląda schludnie. Nie lubię byle jakości w żadnej swerze. Ot co.
Za...sta tunika. Tzn. ten wzór!Ok
Ja sprzed ciąży wahania wagi 68-75
Tuż po świętach waga 80
Teraz to no cóż
Zobacz załącznik 879811
RooibosGirl
Fanka BB :)
Przy takiej teściowej to się nie dziwię, że twoja podświadomość produkuje takie snyTak a propos snów...
Mnie się dziś śniło że zmarła moja teściowa. Ja byłam jeszcze w ciąży i się bałam że ona mi dziecko zabierze. Mój Piotr był strasznie załamany w tym śnie, potwornie. A ja się w sumie cieszyłam.
Ja nie wiem co trzeba mieć we łbie żeby aż takie rzeczy się snily.
Dziewczyny, każda z nas jest piękna i wyjątkowa i każda ma wady i zalety. Taki life. Trzeba żyć z tym co się ma kilogramy nie są najważniejsze.
Kurcze martwiłam się już ze mała za długi śpi, ale już kulturalnie mnie dziobie pod zebrem
Ja nie mówię, że zbędne kilogramy to powód do załamania i nie da się przy nich być szczęśliwą, ale na pewno mocno utrudniają życie. Nawet głupie chodzenie - od razu jest ciężej. Mnie przeraża to, że jak teraz chodze to wyraźnie słyszę swoje kroki łup łup łup..
RooibosGirl
Hmmm... to też sama szyłaś?Ok
Tuż po świętach waga 80
Teraz to no cóż
Zobacz załącznik 879811
Nie obiada bo nie ma za co folgować sobie. Oni raczej biedni. Ale ja obstawiam hormony i geny u niej bo ona kopia jej matki. A jej mama miała 5ro dzieci. I też przed ciążami szprycha a po... cóż. Pomijam że ona w ogóle o siebie nie dba. Powyciagane męskie ciuchy. Włosy na krótko zazwyczaj tłuste. Zero make up (a w tym wypadku wskazany) itp.Albo tylko mówi, że się nie objada, albo to jakaś choroba. Wydaje mi się, że samo sprzatanie domu, zakupy i pilnowanie sześciorga dzieci to całkiem porządny codzienny fitness i u zdrowej kobiety raczej nie ma szans na to żeby nie uzyskała przy tym zdrowej sylwetki - nie mówię, że powinna wyglądać jak modelka, ale na pewno nie powinna być wielka
kasiaczek89pl
Może inaczej wyglądałaś bez bunia. Mniej proporcjonalnie... zresztą nadąż za chłopem i jego tokiem rozumowania.
Od godziny brzuch mi się spina co chwilę... ech jak ja miałam na dziś ambitne plany...
No tak jest z planami w ciąży.
kasiaczek89pl
Ok
Tuż po świętach waga 80
Teraz to no cóż
Zobacz załącznik 879811
Jakie koty super kiecka
majapszczolka242
A ja mam odwrotny problem niż wiejszosc kobiet bo mi się wydaje że jestem za szczupła... Staram się z tym walczyć (nie tyc tylko akceptować siebie). Najbardziej boli mnie to że większość osób tego nie rozumie :/
Problemy chyba mam dlatego że moja mama wiecznie jest jiezadiwilona ze swojego wyglądu...
Mam nadzieję że ja tego córce nie zrobię
Ale już jest lepiej niż było z samoakceptacja
Tu na zdjęciu ok. 1,5 roku ma Młody. A Młoda już w brzuszku - jakiś 5-6 tydzień
Problemy chyba mam dlatego że moja mama wiecznie jest jiezadiwilona ze swojego wyglądu...
Mam nadzieję że ja tego córce nie zrobię
Ale już jest lepiej niż było z samoakceptacja
Tu na zdjęciu ok. 1,5 roku ma Młody. A Młoda już w brzuszku - jakiś 5-6 tydzień
Załączniki
reklama
helenka_22
Oj ta kiecka to mój hit kociaryJakie koty super kiecka