No moja sąsiadka ma sześcioro. Nie objada się. Dużo rusza. A jest olbrzymia. Ale ona identyko jak jej matka.Ale powiem Wam, że jak tak rozglądam się po ludziach i widzę mamy z wózkami albo małymi dziećmi to tak w 80% same zgrabniutkie babki Moja przyjaciółka akurat w ogóle po ciązy nie chudnie, ale to taki leniuszek, więc się nie dziwię
EDIT.. leniuszek kochający jedzenie, zapomniałam dodać
reklama
Ale masz cyc!!! Kurde... a nóżki jak u sarenki.Zobacz załącznik 879806 ostatnie sprzed ciąży. Tak z mniej poważnych tematów
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
No i przecież było zajebiście. Kurde, wszystkie tutaj macie takie konkretne biusty, mam wrażenie że przy Was jestem jak deska Teraz mam C i wszystkim marudzę, że czuję się jak walkiria.
Ja kupuje tańsze staniki wiec ciężko mi powiedzieć faktyczny rozmiar dla porównania. No ale mniej niż Dd nie kupuje już dawno.
kasiaczek89pl
Ale masz cyc!!! Kurde... a nóżki jak u sarenki.
Ja uważam ze na tym zdjęciu i tak nie widać jakoś dobrze figury bo to grzeczne na wigilie szkolna.
Ja mam teraz D. Przed ciążą dorobiłamm się C ale one duże nie są.No i przecież było zajebiście. Kurde, wszystkie tutaj macie takie konkretne biusty, mam wrażenie że przy Was jestem jak deska Teraz mam C i wszystkim marudzę, że czuję się jak walkiria.
kasiaczek89pl
Ale masz cyc!!! Kurde... a nóżki jak u sarenki.
A chłop mówi ze grubsza byłam przed ciąża dużo.
Może inaczej wyglądałaś bez bunia. Mniej proporcjonalnie... zresztą nadąż za chłopem i jego tokiem rozumowania.A chłop mówi ze grubsza byłam przed ciąża dużo.
Od godziny brzuch mi się spina co chwilę... ech jak ja miałam na dziś ambitne plany...
D
Deleted member 178444
Gość
Oooo ja przed ciążą się lubiłam bardzo. Byłam wg mnie w sam raz a teraz słonica, mam nadzieję, że szybko wrócę do formy [emoji14]
Kasia a Ty chyba nie przytyłas za bardzo w ciąży, co? Zobacz załącznik 879809
Kasia a Ty chyba nie przytyłas za bardzo w ciąży, co? Zobacz załącznik 879809
Załączniki
Ty słonica... dobre sobie.Oooo ja przed ciążą się lubiłam bardzo. Byłam wg mnie w sam raz a teraz słonica, mam nadzieję, że szybko wrócę do formy [emoji14]
Kasia a Ty chyba nie przytyłas za bardzo w ciąży, co? Zobacz załącznik 879809Zobacz załącznik 879810
reklama
RooibosGirl
Albo tylko mówi, że się nie objada, albo to jakaś choroba. Wydaje mi się, że samo sprzatanie domu, zakupy i pilnowanie sześciorga dzieci to całkiem porządny codzienny fitness i u zdrowej kobiety raczej nie ma szans na to żeby nie uzyskała przy tym zdrowej sylwetki - nie mówię, że powinna wyglądać jak modelka, ale na pewno nie powinna być wielkaNo moja sąsiadka ma sześcioro. Nie objada się. Dużo rusza. A jest olbrzymia. Ale ona identyko jak jej matka.