reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ale powiem Wam, że jak tak rozglądam się po ludziach i widzę mamy z wózkami albo małymi dziećmi to tak w 80% same zgrabniutkie babki :) Moja przyjaciółka akurat w ogóle po ciązy nie chudnie, ale to taki leniuszek, więc się nie dziwię :D

EDIT.. leniuszek kochający jedzenie, zapomniałam dodać ;)
No moja sąsiadka ma sześcioro. Nie objada się. Dużo rusza. A jest olbrzymia. Ale ona identyko jak jej matka.

reklama
No i przecież było zajebiście. Kurde, wszystkie tutaj macie takie konkretne biusty, mam wrażenie że przy Was jestem jak deska :D Teraz mam C i wszystkim marudzę, że czuję się jak walkiria.

Ja kupuje tańsze staniki wiec ciężko mi powiedzieć faktyczny rozmiar dla porównania. No ale mniej niż Dd nie kupuje już dawno.

Oooo ja przed ciążą się lubiłam bardzo. Byłam wg mnie w sam raz ;) a teraz słonica, mam nadzieję, że szybko wrócę do formy [emoji14]

Kasia a Ty chyba nie przytyłas za bardzo w ciąży, co? :)Zobacz załącznik 879809
FB_IMG_1532165343812.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1532165343812.jpg
    FB_IMG_1532165343812.jpg
    128,6 KB · Wyświetleń: 279
reklama
No moja sąsiadka ma sześcioro. Nie objada się. Dużo rusza. A jest olbrzymia. Ale ona identyko jak jej matka.
Albo tylko mówi, że się nie objada, albo to jakaś choroba. Wydaje mi się, że samo sprzatanie domu, zakupy i pilnowanie sześciorga dzieci to całkiem porządny codzienny fitness i u zdrowej kobiety raczej nie ma szans na to żeby nie uzyskała przy tym zdrowej sylwetki - nie mówię, że powinna wyglądać jak modelka, ale na pewno nie powinna być wielka

Do góry