Nie no spoko. Ja wiem że ja sobie to powoli uzbieram ale chyba hormony mi odwalają już mocno. Pierwsze co muszę kupić jeszcze dziś to proszek do prania i uprać Nikolasowi te ciuchy póki pogoda... A potem powoli powolu co mi tam gdzie w rączki wpadnie... byle tych dołów nie łapać...Dokładnie. Ja myśle ze jak (w miarę możliwości finansowych) ogarniesz wyprawke to będziesz się czuć lepiej. Wolniejsza itd. A jak kasa nie pozwala to porób listy co z jakiego sklepu/ miejsca i mniej więcej oblicz kwotę. Masz ogarniecie spore w przeciwieństwie do pierworodek. Zacznij od najważniejszych rzeczy. Sorki za wykład ale chce Ci pomoc , bardzo.
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Nie, niestety nie zawsze. Ja musiałam ciężko pracować na figurę, odpowiednia dieta plus praca bardzo wymagająca fizycznie, a wcześniej ćwiczenia min 4x w tygodniu...Buziaki dla Ciebie, @GoJ ;* Dasz radę, tylko nie wpędzaj się w te swoje dołki.
Powiedzcie mi, czy to tylko moje naiwne myślenie, czy to tak jest, że jak np. ma się dwójkę albo trójkę dzieci to przy nich jest tyle roboty, że wystarczy nie obżerać się slodyczami i fastfoodami i zgrabna sylwetka jest tak właściwie gwarantowana?![]()
Nie wiem. Moum zdaniem to dużo geny i choroby robią. Ja bardzo szczupła nie jestem ale tak akurat. Nie gruba nie chuda. BMI mam w normie. Teraz wg. APP nawet niedowagę lekką. Nie wiem jak oni to liczą...Buziaki dla Ciebie, @GoJ ;* Dasz radę, tylko nie wpędzaj się w te swoje dołki.
Powiedzcie mi, czy to tylko moje naiwne myślenie, czy to tak jest, że jak np. ma się dwójkę albo trójkę dzieci to przy nich jest tyle roboty, że wystarczy nie obżerać się slodyczami i fastfoodami i zgrabna sylwetka jest tak właściwie gwarantowana?![]()
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Nie no spoko. Ja wiem że ja sobie to powoli uzbieram ale chyba hormony mi odwalają już mocno. Pierwsze co muszę kupić jeszcze dziś to proszek do prania i uprać Nikolasowi te ciuchy póki pogoda... A potem powoli powolu co mi tam gdzie w rączki wpadnie... byle tych dołów nie łapać...
Ja się cieszę ze popralam już bo teraz fakt nie było pogody. Ja próbuje się nie dołować ale wiem ze pod wieczór w szpitalu mnie weźmie
RooibosGirl
Ale powiem Wam, że jak tak rozglądam się po ludziach i widzę mamy z wózkami albo małymi dziećmi to tak w 80% same zgrabniutkie babkiNie wiem. Moum zdaniem to dużo geny i choroby robią. Ja bardzo szczupła nie jestem ale tak akurat. Nie gruba nie chuda. BMI mam w normie. Teraz wg. APP nawet niedowagę lekką. Nie wiem jak oni to liczą...![]()
EDIT.. leniuszek kochający jedzenie, zapomniałam dodać
kasiaczek89pl
RooibosGirl
No... a dla porównania jak widzę kogoś w ciąży to w zasadzie nie natrafiam na takie drobinki jak nasza @Agata930927 albo @Olka.fasolka
raczej większość ma co gubić po porodzie.
No ja bym b. źle tę szpitalną wizję zniosła a na noc w ryk... ale ja tak mam w szpitalach.Ja się cieszę ze popralam już bo teraz fakt nie było pogody. Ja próbuje się nie dołować ale wiem ze pod wieczór w szpitalu mnie weźmie
RooibosGirl
No i przecież było zajebiście. Kurde, wszystkie tutaj macie takie konkretne biusty, mam wrażenie że przy Was jestem jak deskaZobacz załącznik 879806 ostatnie sprzed ciąży. Tak z mniej poważnych tematów![]()
reklama
kasiaczek89pl
No... a dla porównania jak widzę kogoś w ciąży to w zasadzie nie natrafiam na takie drobinki jak nasza @Agata930927 albo @Olka.fasolkaraczej większość ma co gubić po porodzie.
Ja tez same większe babki. Choć ostatnio była jedna 34 tyg. A malutka drobniutka. Brzuszek okrągły można by porównać do piłki i jakby nie brzuszek to naprawdę ekstra figura