reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A ja chyba łapie już jakaś bezsenność. Nie przez to ,że mała się kopię , ale budzę się i spać nie mogę. W sumie przed 3 dziś się zerwałam i za nic usnąć . Drętwieje mi prawa połowa ciała od stóp do dłoni. Przewracam się ,szukam pozycji , ale nic ulgi nie przynosi. Wstałam dziś i po prostu jem śniadanie. Biorę się zaraz za pracę. Może coś na dniu odespie. Chyba męczy mnie rwa kulszowa. Nie codziennie , ale raz na jakiś czas. Wczoraj mój mąż starał się mi ulżyć przez rozmasowywanie .

Po za tym chce ,żeby ten dom już był czysty i gotowy na przyjście naszej gwiazdy. Zostało szpachlowanie na dziś i w poniedziałek bierzemy się za malowanie. [emoji6]

NIE NADAJE SIĘ!
Mnie szlag trafia z zakupem tych pierdół dla noworodka. Miałam na to 100zł dziś akurat. Stałam przy tych półkach z proszkami, gaciami, kosmetykami... koniec końców mężowi zrobiłam awanturę. Zakupami pieprznęłam. Poryczałam się. Zdołowałam. Nawet nie umiałam sobie wybrać farby do włosów więc zdołowałam się podwójnie!

To ja mam podobnie jak wejdę do sklepu. Dlatego kupuje przez net. Nawet mleka czasem czy wędliny nie mogę wybrać bo się wkurzę

Witam z rana.

Kasia powodzenia.

Dzięki. Heh szkoda ze tego raczej się nie da tak żeby kupić w aptece iść i zrobili zastrzyk i chałupa gary. Żebym wiedziała ze zrobią jakieś usg czy ktg chociaż coś dodatkowo to ok a jak mam siedzieć tylko od zastrzyku do zastrzyku to tak mi się chce ... no nic może się nie zanudzę. Zobaczymy jak potem zalecenia

reklama
A ja chyba łapie już jakaś bezsenność. Nie przez to ,że mała się kopię , ale budzę się i spać nie mogę. W sumie przed 3 dziś się zerwałam i za nic usnąć . Drętwieje mi prawa połowa ciała od stóp do dłoni. Przewracam się ,szukam pozycji , ale nic ulgi nie przynosi. Wstałam dziś i po prostu jem śniadanie. Biorę się zaraz za pracę. Może coś na dniu odespie. Chyba męczy mnie rwa kulszowa. Nie codziennie , ale raz na jakiś czas. Wczoraj mój mąż starał się mi ulżyć przez rozmasowywanie .

Po za tym chce ,żeby ten dom już był czysty i gotowy na przyjście naszej gwiazdy. Zostało szpachlowanie na dziś i w poniedziałek bierzemy się za malowanie. [emoji6]

Odsypiasz czy dalej pracujesz ?

Do góry