reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

No i dzwoniłam. Koło 13 próbować bo nadal komplet chyba ze chce przyjechać i czekać na krześle przy izbie przyjęć kiedy kogoś wypiszą. A i tak pewnie to będzie koło południa. Wiec o 13 jadę i zobaczę. Która z Was była na sterydach i mnie uświadomi co i jak? Bo ja miałam ale 9 lat temu i nic nie pamietam prawie:)

reklama
Dzięki. Heh szkoda ze tego raczej się nie da tak żeby kupić w aptece iść i zrobili zastrzyk i chałupa gary. Żebym wiedziała ze zrobią jakieś usg czy ktg chociaż coś dodatkowo to ok a jak mam siedzieć tylko od zastrzyku do zastrzyku to tak mi się chce ... no nic może się nie zanudzę. Zobaczymy jak potem zalecenia

Może uda się jakieś usg? To już by miało sens:) w każdym razie na forum znajdziesz czas;) weź sobie może fajna książkę.. nie wiem co doradzić.. oby fajna sala ci się trafiła..

No i dzwoniłam. Koło 13 próbować bo nadal komplet chyba ze chce przyjechać i czekać na krześle przy izbie przyjęć kiedy kogoś wypiszą. A i tak pewnie to będzie koło południa. Wiec o 13 jadę i zobaczę. Która z Was była na sterydach i mnie uświadomi co i jak? Bo ja miałam ale 9 lat temu i nic nie pamietam prawie:)
Ja rodziłam pod koniec 41 także nie pomogę. Pszczółkamaja miała w tamtym tygodniu chyba?

Może uda się jakieś usg? To już by miało sens:) w każdym razie na forum znajdziesz czas;) weź sobie może fajna książkę.. nie wiem co doradzić.. oby fajna sala ci się trafiła..

Sam rady ;) tylko wkurza mnie to przeciąganie, jakbym się dostała wczoraj to już byłabym w trakcie a takie czekanie to dla mnie gorsze niż wszystko.

reklama
To ja mam podobnie jak wejdę do sklepu. Dlatego kupuje przez net. Nawet mleka czasem czy wędliny nie mogę wybrać bo się wkurzę
Ja nie umiem się chyba odnaleźć. Jakbym miała wolne 500zł to bym brała dla świętego spokoju a tak irytuje mnie to liczenie. Kupno na raty tych rzeczy i w ogóle. Nawet przez internet zwyczajnie jakkolwiek to okropnie brzmi szkoda mi kasy na to!
Za to na kubek swój mi nie było szkoda 20 zeta. Kupiłam też B. i K. kubki piłki. I sobie bluzeczkę o zgrozo rozmiar 40!!! i klapki typu japonki. I na to mi nie szkoda i to mnie nie dołuje... No jakaś jestem beznadziejna.

Ale! Np. Rożki (bez usztywniaczy czyli takie jak chcę) są po 32 zł i śliczne w Auchan. I jak będę tam znów i one też to biore dwa! Jeden biało-szary w delikatny wzór. Drugi szary w chyba białe gwiazdki. Piękne! No i smoki TT w tym American Style są 0-2m takie jak w necie wypatrzyłam. Wiec też zaszaleję z nimi. Bo to koszt 26 zeta a ja ich używam w ramach ostateczności i nawet nie wiem czy te 0-2 w ogóle użyje ;) ale huk. Podobają mi się cholernie i chcę je mieć!! W ogóle z tym dzieckiem nie kupuję nic albo tylko to co mi się b. podoba choćby nie było warte ceny. Moze w ten sposób sobie rekompensuje brak podniety tymi rzeczami.
A dotykałam tego MINKY całego... bosz jakie to g...no sztuczne! Masakra. Aż mnie zęby bolały. Brr.

Do góry