reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

NIE NADAJE SIĘ!
Mnie szlag trafia z zakupem tych pierdół dla noworodka. Miałam na to 100zł dziś akurat. Stałam przy tych półkach z proszkami, gaciami, kosmetykami... koniec końców mężowi zrobiłam awanturę. Zakupami pieprznęłam. Poryczałam się. Zdołowałam. Nawet nie umiałam sobie wybrać farby do włosów więc zdołowałam się podwójnie!

reklama
NIE NADAJE SIĘ!
Mnie szlag trafia z zakupem tych pierdół dla noworodka. Miałam na to 100zł dziś akurat. Stałam przy tych półkach z proszkami, gaciami, kosmetykami... koniec końców mężowi zrobiłam awanturę. Zakupami pieprznęłam. Poryczałam się. Zdołowałam. Nawet nie umiałam sobie wybrać farby do włosów więc zdołowałam się podwójnie!
Goj a co już masz? Może potrzebujesz takiej konkretnej listy, łącznie z firmami?

Goj a co już masz? Może potrzebujesz takiej konkretnej listy, łącznie z firmami?
Ciuszki :)
Za to odkupiłam sobie kubek do kawy i rano napiję się jak człowiek.
20180720_221057.jpg

Z tą listą firm to dobry pomysł. Na pewno podkłady do przewijania choć 1op tak z 10 szt. Gacie do szpitala. Ze dwie koszule nocne. Cos do dupy myślałam o LINOMAGU pieluchy no same te duperele potrzebne na start i do szpitala...

Załączniki

• 20180720_221057.jpg
    20180720_221057.jpg
    693 KB · Wyświetleń: 319
Ja łazienkę opróżnić musiałam przed jutrzejszą demolką...
Dobrze że Ulke z dołu mojej szafy wyprowadziłam to było miejsce żeby upchnąć ręczniki i kosmetyki :laugh2:
Hihi.

A my dziś rowerami zrobiliśmy 5 km. Pod wieczór.
Teraz mocze stopy. Kupiłam dzisiaj jakieś mazidło 8w1 do stóp bo pięty mi się takie nieciekawe zrobiły ostatnimi czasy.

Ja w tym roku na rowerze może 3x jeździłam. Boję się z tym brzuchem.
Głos straciłam tzn. chrypię...
Ja mam właśnie rozpier...dziel w łazience bo się S. zabrał za sprawdzanie skąd ta woda od nas do sąsiadów leci. Rozebrał zabudowy wanny i nic. Teraz sprawdza czy to nie wina pralki... a ja kuźwa poszłabym już spać!

A my dziś rowerami zrobiliśmy 5 km. Pod wieczór.
Teraz mocze stopy. Kupiłam dzisiaj jakieś mazidło 8w1 do stóp bo pięty mi się takie nieciekawe zrobiły ostatnimi czasy.
A z tymi pietami w tej ciąży to mam koszmar!!! Twarde. Popękane.... nigdy nie były szczytem marzeń ale teraz to meksyk.

reklama
Do góry