reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

NIE NADAJE SIĘ!
Mnie szlag trafia z zakupem tych pierdół dla noworodka. Miałam na to 100zł dziś akurat. Stałam przy tych półkach z proszkami, gaciami, kosmetykami... koniec końców mężowi zrobiłam awanturę. Zakupami pieprznęłam. Poryczałam się. Zdołowałam. Nawet nie umiałam sobie wybrać farby do włosów więc zdołowałam się podwójnie!

reklama
NIE NADAJE SIĘ!
Mnie szlag trafia z zakupem tych pierdół dla noworodka. Miałam na to 100zł dziś akurat. Stałam przy tych półkach z proszkami, gaciami, kosmetykami... koniec końców mężowi zrobiłam awanturę. Zakupami pieprznęłam. Poryczałam się. Zdołowałam. Nawet nie umiałam sobie wybrać farby do włosów więc zdołowałam się podwójnie!
Goj a co już masz? Może potrzebujesz takiej konkretnej listy, łącznie z firmami?

Goj a co już masz? Może potrzebujesz takiej konkretnej listy, łącznie z firmami?
Ciuszki :)
Za to odkupiłam sobie kubek do kawy i rano napiję się jak człowiek.
20180720_221057.jpg

Z tą listą firm to dobry pomysł. Na pewno podkłady do przewijania choć 1op tak z 10 szt. Gacie do szpitala. Ze dwie koszule nocne. Cos do dupy myślałam o LINOMAGU pieluchy no same te duperele potrzebne na start i do szpitala...

Załączniki

• 20180720_221057.jpg
    20180720_221057.jpg
    693 KB · Wyświetleń: 317
Ja łazienkę opróżnić musiałam przed jutrzejszą demolką...
Dobrze że Ulke z dołu mojej szafy wyprowadziłam to było miejsce żeby upchnąć ręczniki i kosmetyki :laugh2:
Hihi.

A my dziś rowerami zrobiliśmy 5 km. Pod wieczór.
Teraz mocze stopy. Kupiłam dzisiaj jakieś mazidło 8w1 do stóp bo pięty mi się takie nieciekawe zrobiły ostatnimi czasy.

Ja w tym roku na rowerze może 3x jeździłam. Boję się z tym brzuchem.
Głos straciłam tzn. chrypię...
Ja mam właśnie rozpier...dziel w łazience bo się S. zabrał za sprawdzanie skąd ta woda od nas do sąsiadów leci. Rozebrał zabudowy wanny i nic. Teraz sprawdza czy to nie wina pralki... a ja kuźwa poszłabym już spać!

A my dziś rowerami zrobiliśmy 5 km. Pod wieczór.
Teraz mocze stopy. Kupiłam dzisiaj jakieś mazidło 8w1 do stóp bo pięty mi się takie nieciekawe zrobiły ostatnimi czasy.
A z tymi pietami w tej ciąży to mam koszmar!!! Twarde. Popękane.... nigdy nie były szczytem marzeń ale teraz to meksyk.

reklama
Do góry