reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
spoko pumcia:)wiem że jak jest duzy przyrost może być ciąża bliźniacza.robilam w dwóch różnych miejscach.to tez może mieć znaczenie.druga sprawa nie będę schizowac..ważne że jest przyrost i tego się będę trzymać.wg tych wyników 5tydzien

c55f0dw4ay49a7ki.png

@karmelovelatte rozumiem że celujesz w córcie ;)
Ja mam córe i test mi starczył aż jeden
Nie musiałam nic powtarzać bo od razu dwie grube krechy. A teraz ja juz nie wiem czy cos z tego bedzie. Juz trace nadzieje

@karmelovelatte rozumiem że celujesz w córcie ;)
Ja mam córe i test mi starczył aż jeden
Nie musiałam nic powtarzać bo od razu dwie grube krechy. A teraz ja juz nie wiem czy cos z tego bedzie. Juz trace nadzieje
Oj tak, bardzo bym chciała córeczkę. Oboje z mężem o tym marzymy. Synek nam się udał że hoho [emoji16]. Jednak wiadomo, byle zdrowe było, urodzone w porę.
Czemu nie wiesz? Nie trać nadziei.

Wysprzatalam mieszkanko, deleltuje się kawa i ciastem,by nie myśleć, że boli brzuszek.

reklama
Do góry