D
Deleted member 178444
Gość
Mi każde. Mam ochotę na wszystko i nic. Na kwaśne najbardziej. Zjadłabym ogórki kiszone i zagryzła budyniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi każde. Mam ochotę na wszystko i nic. Na kwaśne najbardziej. Zjadłabym ogórki kiszone i zagryzła budyniem
Ja miałam na początku teyCzesc Dziewczyny!
Wybaczcie, ze tak malo pisze, ale za to wszystko czytam i jestem na biezaco! Gratuluje wszystkich udanych testow i wizyt!
Ja sie caly czas denerwuje, ze fasolka nie da rady i biegam do lazienki sprawdzac czy juz zaczelam krwawic Mieszkam w uk, wiec nie mam nawet za bardzo jak zrobic bety. Umowilam sie prywatnie na usg na koniec stycznia (pierwsze panstwowe dopiero koniec lutego!!!), ale nie wiem czy wytrzymam. Tez mialyscie pobolewania podbrzusza w pierwszych tygodniach?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja miałam na początku tey
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Grunt to spokój, pozytywne myśli, choć robię to co ty. Potwornie bolą mnie jajniki, podbrzusze jak an okres i ciągle latam do WC. Musimy jakoś się wspierać i wytrzymaćCzesc Dziewczyny!
Wybaczcie, ze tak malo pisze, ale za to wszystko czytam i jestem na biezaco! Gratuluje wszystkich udanych testow i wizyt!
Ja sie caly czas denerwuje, ze fasolka nie da rady i biegam do lazienki sprawdzac czy juz zaczelam krwawic Mieszkam w uk, wiec nie mam nawet za bardzo jak zrobic bety. Umowilam sie prywatnie na usg na koniec stycznia (pierwsze panstwowe dopiero koniec lutego!!!), ale nie wiem czy wytrzymam. Tez mialyscie pobolewania podbrzusza w pierwszych tygodniach?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Teraz też czasami mnie coś zakłuje ale nie martw się jak coś mnie zabolało to zaraz była panikaTo troche mnie pocieszylas
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom