reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Widzę, ze toczyła się rozmowa o wynikach bety. Z tego co czytałam nie powinno się porównywać wyników jednej kobiety do drugiej. Pierwszy wynik może być nawet trochę niższy ale najważniejszy jest przyrost. W ciągu 48h powinna urosnąć 66% a w ciągu 72h 116% o ile się nie mylę. Wiec pojedynczy wynik bety może dać nam tylko informacje o tym, ze faktycznie jest się w ciąży :) dlatego głowa do góry dla tych które się martwią :) będzie dobrze, usg już niedługo pokaże Nam wszystkim pieknie bijące serduszka :)

Mnie dzisiaj mocno męczą mdłości :( narazie na szczęście bez wymiotów, raczej sam odruch Np przy jedzeniu i myciu zębów... i wiecie co mi jest okropnie zimno, nawet w domu siedzę w rajstopach i grubym swetrze i aż mam dreszcze...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny!
Wybaczcie, ze tak malo pisze, ale za to wszystko czytam i jestem na biezaco! Gratuluje wszystkich udanych testow i wizyt! :)

Ja sie caly czas denerwuje, ze fasolka nie da rady i biegam do lazienki sprawdzac czy juz zaczelam krwawic :( Mieszkam w uk, wiec nie mam nawet za bardzo jak zrobic bety. Umowilam sie prywatnie na usg na koniec stycznia (pierwsze panstwowe dopiero koniec lutego!!!), ale nie wiem czy wytrzymam. Tez mialyscie pobolewania podbrzusza w pierwszych tygodniach?

rfxggov3i2df47i8.png

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny!
Wybaczcie, ze tak malo pisze, ale za to wszystko czytam i jestem na biezaco! Gratuluje wszystkich udanych testow i wizyt! :)

Ja sie caly czas denerwuje, ze fasolka nie da rady i biegam do lazienki sprawdzac czy juz zaczelam krwawic :( Mieszkam w uk, wiec nie mam nawet za bardzo jak zrobic bety. Umowilam sie prywatnie na usg na koniec stycznia (pierwsze panstwowe dopiero koniec lutego!!!), ale nie wiem czy wytrzymam. Tez mialyscie pobolewania podbrzusza w pierwszych tygodniach?

rfxggov3i2df47i8.png

Ja miałam na początku tey

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny!

rfxggov3i2df47i8.png

Grunt to spokój, pozytywne myśli, choć robię to co ty. Potwornie bolą mnie jajniki, podbrzusze jak an okres i ciągle latam do WC. Musimy jakoś się wspierać i wytrzymać :)

a np jest kalkulator przyrostu bety który pokazuje mi jakieś bzdury że przyrost zbyt niski bo w poniedziałek miałam 216 także zwariować mozna

c55f0dw4ay49a7ki.png

@Mrs_M kazda prawie z nas tak pobolewalo lub nadal pobolewa. Łącze się z bólem z tobą z tym czekaniem na 1 wizytę .... ja mieszkam w Irlandii o tez dopiero 27 go lutego ale dam rade i Ty tez ;)

reklama
Do góry