reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kamila powiedz chłopie... Przez 6 tygodni po porodzie również [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Moze bliźniaki? :D
aż mi się słabo zrobilo jak to przeczytalam:)

c55f0dw4ay49a7ki.png

wiem właśnie teraz się zaczęłam stresować..

c55f0dw4ay49a7ki.png

Nie chcialam Cie zestresowac. Mi samej gdzies w środku chodza mysli o blizniakach, stad skojarzenie. Spokojnie :)
Jeszcze pół roku temu nie przyszloby mi do głowy że będę planowac wieksza rodzine!

Po pierwszym porodzie powiedzialam nigdy wiecej! Mimo iz planowalismy dwojke. Oddalam wszystkie rzeczy jak tylko starszy z nich wyrastal. I po kilku miesiacach zdecydowalismy sie na drugie.
Po drugim porodzie powiedzialam, ze nigdy wiecej! :)
Tez wszystkie rzeczy mamy oddane.
To teraz bedzie bezpieczniej po porodzie powiedziec, ze nastepnym razem bedzie tylko lepiej ;)

reklama
Nie chcialam Cie zestresowac. Mi samej gdzies w środku chodza mysli o blizniakach, stad skojarzenie. Spokojnie :)
Jeszcze pół roku temu nie przyszloby mi do głowy że będę planowac wieksza rodzine!

Po pierwszym porodzie powiedzialam nigdy wiecej! Mimo iz planowalismy dwojke. Oddalam wszystkie rzeczy jak tylko starszy z nich wyrastal. I po kilku miesiacach zdecydowalismy sie na drugie.
Po drugim porodzie powiedzialam, ze nigdy wiecej! :)
Tez wszystkie rzeczy mamy oddane.
To teraz bedzie bezpieczniej po porodzie powiedziec, ze nastepnym razem bedzie tylko lepiej ;)

Bliźnięta są wspaniałe. :tak::tak:

Do góry