MłodaMama93
Fanka BB :)
Kamila powiedz chłopie... Przez 6 tygodni po porodzie również [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aż mi się słabo zrobilo jak to przeczytalamMoze bliźniaki?
Gdzies czytalam, ze przy blizniakach jest wysoka beta,a po suwaczku widze, ze u Ciebie wczesna ciazaaż mi się słabo zrobilo jak to przeczytalam
wiem właśnie teraz się zaczęłam stresować..
Nie chcialam Cie zestresowac. Mi samej gdzies w środku chodza mysli o blizniakach, stad skojarzenie. Spokojnie
Jeszcze pół roku temu nie przyszloby mi do głowy że będę planowac wieksza rodzine!
Po pierwszym porodzie powiedzialam nigdy wiecej! Mimo iz planowalismy dwojke. Oddalam wszystkie rzeczy jak tylko starszy z nich wyrastal. I po kilku miesiacach zdecydowalismy sie na drugie.
Po drugim porodzie powiedzialam, ze nigdy wiecej!
Tez wszystkie rzeczy mamy oddane.
To teraz bedzie bezpieczniej po porodzie powiedziec, ze nastepnym razem bedzie tylko lepiej