reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

W pierwszej ciąży nie czułam się tak źle jak w tej... [emoji58]do tego moje szalone dziecko ma inne plany niz odpoczynek.. W żłobku chodzi na drzemke w domu za Chiny nie pójdzie [emoji24][emoji24]

Mam nadzieję że dzisiaj będzie miała ochotę iść spać za niedługo [emoji23]

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Mój chrapie razem z tatusiem haha ;)

piu3w1d3gdjez5tu.png

dqpranliom4l4e7b.png
Mój właśnie zasypia na noc [emoji3]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

W pierwszej ciąży nie czułam się tak źle jak w tej... [emoji58]do tego moje szalone dziecko ma inne plany niz odpoczynek.. W żłobku chodzi na drzemke w domu za Chiny nie pójdzie [emoji24][emoji24]

Mam nadzieję że dzisiaj będzie miała ochotę iść spać za niedługo [emoji23]

Mój też nie chciał, ale w końcu padł. Nie cała 2godzinna drzemka przydała się i jemu i mnie. Choć jakiś upierdliwy dzisiaj.

Ale może to wina tego, że ja mam kiepski humor, boli mnie brzuch jak na okres, cycki też, a po tygodniowym chorowaniu mojego męża mam całe mieszkanie do sprzątania :(

@MłodaMama93 ja też przechodzę dużo gorzej. Starsza jeszcze piersiowa, wprawdzie tylko raz dziennie, ale cycki bolą tak, że mam ochotę wyć. Na dodatek pracuje 6 dni w tygodniu, od poniedziałku do piątku do 18, a młoda, żeby nadrobić czas z mamą, przestawiła się na chodzenie spać o 22. Jak już jestem w domu, to muszę być na wyciągnięcie ręki, do kibelka razem, prysznic wspólny itd. Także wymiekam powoli.

Moja od porodu do jakiegoś półtora roku zawsze o 19:00 szła spać a teraz się jej coś pokręcilo w głowie ostatnimi czasy i chodiz dosc późno spać! Do tego nie chce w łóżeczku drze się jak opętana! Chcę Już myślę czy nie kupię jej normalnego łóżka... Zeby zaczęła się uczyć teraz...

reklama
Do góry