reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hm...przykre
Ale z drugiej strony wina leży też po stronie dziadków że tak ich wychowali

A do do zakupów itp....
Moje córy chodzą po malutkie zakupy same... Od kad skończyły lat 6 czy 7
Najpierw piechot@+- 400m z przejściem 2xprzez pasy
Teraz jeżdżą rowerem...
Nie powiem strach mam w sobie zawsze,ale taki już nasz los matek

Będziemy się martwić...

A wogole to mój siostrzeniec pojechał na wycieczkę.znavzy się już nie dojechali bo primo autokar miał stłuczkę drugie primo dzieci dzięki Bogu zapięte pasami nie ucierpiały zbytnio... Trzecie primo nauczycielka siedziała koło kierowcy bez pasów...wypadła szyba i ja jeszcze najechał....eh

Współczuje to pewnie dziecko w niezłym stresie ? Siostra musiała odebrać pewnie i po wycieczce ?

Czytam na stronie szpitala:
- w zależności od decyzji personelu: zakładanie wenflonu, badanie USG, lewatywa, golenie krocza
DECYZJĄ PERSONELU(!) ku..wa! Personel bedzie decydował o moim kroczu i dupie???

Jestem w domu więc tak synek głową do dołu duży ponad 2,5tyg większy niż z usg 1800kg,od ostatniej wizyty nic nie przytylam także lekarz zadowolony, wyniki idealne więc powiedzial że aż miło się patrzy, szyjka długa i zamknięta, już na usg widać włosy na głowie szok czyli tak standard wszystkie moje dzieci z włosami się rodzili, następną wizyta za 3tyg ten wymaz z pochwy i odbytu na paciorkowva pobierze w gabinecie a ja mam jechać do laboratorium do szpitala, cesarka będzie przeprowadzona przez mojego lekarza dostanę antybiotyk i przepisze mi taki specjalny spray na ranę po cc nie oscenisept tylko coś mocniejszego na receptę że goi i szybko wysusza ale takie szczegóły ustalimy później, dziś na wizycie byłam mega dopieszczona nawet policzył u dziecka palce i rąk szok, serce, mózg wszystko w porządku jestem szczęśliwa, mam z 20 zdjęć oraz kartę opisowa warto było wydać te pieniądze, zaraz wyślę wam fotkę buźki mały kochany zakrywak troszkę buzię rączkami ale udało się zrobić zdjęcia

reklama
Do góry