reklama
Gratuluję udanej wizytyCofam wszystkie źle słowa jakie kiedyś mówiłam na tego lekarza
Rozpisze się jak będę w domu, usg trwało 1 godz cała wizyta 1,5godz
Szyjka 5cm rekord powiedzial że nigdy w życiu takiej szybki macicy nie widziałam aż dostałem dwa zdjęcia z sama szyjka bo mówi że nikt mu nie uwierzy reszta później
U mnie szyjka 5.2 cm, więc możemy być spokojne.
Adell1994
Fanka BB :)
U nas wszystko dają dla dziecka więc nie trzeba brać położna mówiła, że szkoda brać swoich ubranek bo jak się pomieszają ze szpitalnymi i odda się do pralni to nie ma żadnych szans na odzyskanie . Dlatego malutkiemu ubranka będę szykowała tylko na wyjścieJa biorę walizkę. I torbę ;p w jednej rzeczy moje i te, które przydadzą się stricte podczas porodu, w drugiej rzeczy Miłosza i takie jak zapas podpasek, majtek, wkladek laktacyjnych.
kasiaczek89pl
U nas wszystko dają dla dziecka więc nie trzeba brać położna mówiła, że szkoda brać swoich ubranek bo jak się pomieszają ze szpitalnymi i odda się do pralni to nie ma żadnych szans na odzyskanie . Dlatego malutkiemu ubranka będę szykowała tylko na wyjście
U nas są takie szpitalne ze ja wyłam jak to widziałam. Szorstkie zawijane na plecach kaftany ... wiec piernicze wole odżałować na te dwa dni te dwa body i dwa polspiochy, mam takie jakieś tańsze to jak nie wrócą to pół biedy.
Adell1994
To samo pomyślałamTo te wasze dzieci chyba w ogóle się nie spieszą na zewnątrz! Szyjki jak u żyraf.
Adell1994
U nas są normalnie body, rożki jak coś będzie nie tak to ktoś dowiezie ale docelowo nie bioręU nas są takie szpitalne ze ja wyłam jak to widziałam. Szorstkie zawijane na plecach kaftany ... wiec piernicze wole odżałować na te dwa dni te dwa body i dwa polspiochy, mam takie jakieś tańsze to jak nie wrócą to pół biedy.
RooibosGirl
Koszmar...A wogole to mój siostrzeniec pojechał na wycieczkę.znavzy się już nie dojechali bo primo autokar miał stłuczkę drugie primo dzieci dzięki Bogu zapięte pasami nie ucierpiały zbytnio... Trzecie primo nauczycielka siedziała koło kierowcy bez pasów...wypadła szyba i ja jeszcze najechał....eh
A mi już pasuje bluzka ciążowa rozmiar M z h&m która na początku wisiała jak wór. A nie wierzyłam, że aż tak urosnęHej dziewczynki a ja się Wam pożalę W niedzielę wybieram się na urodziny do koleżanki i wymyśliłam sobie, że pójdę w białych spodniach takich typowo ciążowych. Kupiłam je już jakiś czas temu, przymierzyłam i jakoś nie było okazji żeby ubrać. No to siup na sklepy szukam jakiejś fajnej góry do tego. Przymierzam pierwszą, dziesiątą, w każdej wyglądam jak sierota i w końcu jest! Błękitna bluzeczka, do białych spodenek idealna. Przyjeżdżam do domu i pierwsze co, chcę sprawdzić jak będzie prezentował się mój nowy zestaw. Spodnie w dłoń, biorę się za przymierzanie i co? I mi się kurrr nie zmieściły na d*** Smuteczek ((
reklama
kasiaczek89pl
U nas są normalnie body, rożki jak coś będzie nie tak to ktoś dowiezie ale docelowo nie biorę
Żałuje ze nie mam zdj z porodówki, nadal dziewczyny mówią ze się nie zmieniło nic. To były sztywne szorstkie wiązane na plechach kaftany. I „beciki” czyli kocyk w poszewce albo dwie poszewki ... jak kto trafi. A aaaa przecież dziś byłam na porodówce. Tatuś robił zdj maluchowi na korytarzu. No faktycznie widziałam ze dalej w tych betach sprzed epoki.