reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie tez tradycyjnie bliżej wieczora :/
Może urodzimy w nocy? Lub nad ranem...??

Jedno po drugim jest super. Za jednym prawie zamachem wychodzisz z pieluch i kaszek.
No mnie się w ogóle bliźniaki marzyły teraz ;) bo jedna ciąża dwoje dzieci i zamykamy sklepik. A tak... trochę mi Mikołaja szkoda bo się jak jedynak będzie chował a z drugiej strony mój egoizm nie pozwala mi na 4 ciążę ;)

Ale po ci teraz taka wysoka dawka Wit D??? Przecież mamy lato dużo słońca...
Jak mi pokażesz to słońce to uwierzę... :-D

Poza tym ile ja bym musiała na tym słońcu być? Przy depresji wit. D jest wskazana tak pomijając...

Może urodzimy w nocy? Lub nad ranem...??

No mnie się w ogóle bliźniaki marzyły teraz ;) bo jedna ciąża dwoje dzieci i zamykamy sklepik. A tak... trochę mi Mikołaja szkoda bo się jak jedynak będzie chował a z drugiej strony mój egoizm nie pozwala mi na 4 ciążę ;)

Jak mi pokażesz to słońce to uwierzę... :-D

Poza tym ile ja bym musiała na tym słońcu być? Przy depresji wit. D jest wskazana tak pomijając...

Ale ze dziś ? Chyba nie [emoji12] hmmm ja bym wolała może w dzień chociaż nie wiem ... narazie wybrałam datę a potem będę godzinę wybierać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chociaż tak może być ...

Ale ze dziś ? Chyba nie [emoji12] hmmm ja bym wolała może w dzień chociaż nie wiem ... narazie wybrałam datę a potem będę godzinę wybierać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chociaż tak może być ...
No dzisiaj to mi nie pasuje ;) Ja mówię ten 12 sierpnia kusi ;) I wolę w nocy... będę cierpieć w ciszy i spokoju :)

reklama
Do góry