reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ktoś się pytał jak spędzam urodziny.
No to na zakupach.
Kupiłam po kawałku ciasta i malutki torcik.
Ale się okazało że nikt dziś nie przyjdzie :-( :(
Złożyli mi życzenia wszyscy ale na kawę już nie po drodze.
Pierwszy raz takie coś odkąd pamiętam więc dołączając moje hormony to raczej mi smutno.
No ale mam bezalkoholowe karmi w lodówce to wieczorem sobie wypije, obejrzymy jakiś film i takie to 27 urodziny :rolleyes2:

reklama
Kurczę jak tak pomyśle to ta końcówka moment zleci i znów trzeba będzie wstawać w nocy... [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji4][emoji64]
Do mnie chyba nie całkiem jeszcze dociera ani fakt porodu ani "posiadania" noworodka tym bardziej nie wyobrażam sobie karmienia tzn. nauki samodzielnego jedzenia(ja karmię BLW) placków zabaw, nauki nocnika czy wchodzenia na wszystko... ryku przy rozstaniach a wszystko w nowym mieszkaniu... Same zmiany w tym moim życiu teraz... mhmm

No to na zakupach.
Pierwszy raz takie coś odkąd pamiętam więc dołączając moje hormony to raczej mi smutno.
No ale mam bezalkoholowe karmi w lodówce to wieczorem sobie wypije, obejrzymy jakiś film i takie to 27 urodziny :rolleyes2:

Przykro mi... ale nieładnie postąpili.

Do mnie chyba nie całkiem jeszcze dociera ani fakt porodu ani "posiadania" noworodka tym bardziej nie wyobrażam sobie karmienia tzn. nauki samodzielnego jedzenia(ja karmię BLW) placków zabaw, nauki nocnika czy wchodzenia na wszystko... ryku przy rozstaniach a wszystko w nowym mieszkaniu... Same zmiany w tym moim życiu teraz... mhmm

Weź mnie nie przerażaj. Ostatnio byliśmy na obiedzie w knajpie i jemu jemy a tu jakiś dzieciak w bek. Ze się oduczyłam to jakoś tak mi to nie robiło a stary mówi : spokojnie za jakiś mc max dwa to już nasze się będzie drzeć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też zapomniałam wszystko.
Tzn owszem, coś tam się pamięta.
Ale to tak ogólnie raczej :sorry:
A tu niedługo będą "twarde fakty"

No to na zakupach.
Będą następne...

Większość ludzi ma niedobory Wit d, warto sprawdzić. Ale dawka 1000 na pewno nie zaszkodzi :)

Ja upieklam dziś dwa placki bez cukru :) hii.
Bejdelka tylko się nie śmiej :) mój biszkopt jest ala kruchy ale zjadliwy.

RooibosGirl tak zazdroszczę morza na rzut beretem :)
Hihi ja w piątek i sobotę będę piekła 8blach ciasta zrobię fotki i wam wyślę

reklama
Do góry