Hej dziewczyny dawno mnie nie było, bo miałam pełno roboty. Wpierw przygotowanie do wyjazdu do tego Szczecina (maja tam straszny bałagan organizacyjny), a potem porządki z wyprawka itp. A teraz moja córcia choruje i od piątku na antybiotyku, ale jest już lepiej W Szczecinie wszystko ok, chociaż wkurzylo mnie, że znów nie spotkałam się z tą Panią kardiolog, która zadecyduje o moim porodzie. Wszystkiego dowiem się 6 sierpnia. W poradni patologii ciąży poznałam najbardziej flegmatycznego ginekologa, normalnie masakra. Miałam zadecydować tam o rezygnacji z tego z Koszalina, ale po tej babce to nie zamierzam. A co u Was tak po krotce?
reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
No to na następną ciążę jak znalazłSpoko
Tylko ta cena.... I na dwa miechy tylko....hm....
helenka_22
Czwarta????No to na następną ciążę jak znalazł
Hm.....
Chyba nie
kasiaczek89pl
Hej dziewczyny dawno mnie nie było, bo miałam pełno roboty. Wpierw przygotowanie do wyjazdu do tego Szczecina (maja tam straszny bałagan organizacyjny), a potem porządki z wyprawka itp. A teraz moja córcia choruje i od piątku na antybiotyku, ale jest już lepiej W Szczecinie wszystko ok, chociaż wkurzylo mnie, że znów nie spotkałam się z tą Panią kardiolog, która zadecyduje o moim porodzie. Wszystkiego dowiem się 6 sierpnia. W poradni patologii ciąży poznałam najbardziej flegmatycznego ginekologa, normalnie masakra. Miałam zadecydować tam o rezygnacji z tego z Koszalina, ale po tej babce to nie zamierzam. A co u Was tak po krotce?
Kobieto martwiłyśmy się o Ciebie ! Dobrze ze jesteś
kasiaczek89pl
Czwarta????
Hm.....
Chyba nie
Oj chyba i u mnie „produkcja” będzie zakończona. Chociaż nigdy nie mówi się nigdy [emoji12]
helenka_22
TaaaakOj chyba i u mnie „produkcja” będzie zakończona. Chociaż nigdy nie mówi się nigdy [emoji12]
Przed tą ciąża też mówiłam że koniec.bar zamknięty...i co...
Jak to moja mama kiedyś powiedziała..
Zarzekała się zaba błota....
kasiaczek89pl
Taaaak
Przed tą ciąża też mówiłam że koniec.bar zamknięty...i co...
Jak to moja mama kiedyś powiedziała..
Zarzekała się zaba błota....
To akurat nie. Ja miałam w planie trzecie dziecko ale miałam dużo problemów zdrowotnych i trzeba było odciągnąć w czasie. A po tej ciąży to już sam lekarz czy fizjoterapeutka mówi żeby se dać spokój i zająć sobą ( doprowadzić do stanu używalności . Wiec u mnie raczej po ...
Nudzi się, więc matce dupe truje...Co robi?
Wpadłam tu żeby wrzucić dzisiejszy brzuch tak BTW
I tak... musiałam się ruszyć pi LIONa bo mnie napadło na słodkie no i już zaczyna się skurczobranie... wrrr
Załączniki
reklama
kasiaczek89pl
Nudzi się, więc matce dupe truje...
Wpadłam tu żeby wrzucić dzisiejszy brzuch tak BTWZobacz załącznik 878172
I tak... musiałam się ruszyć pi LIONa bo mnie napadło na słodkie no i już zaczyna się skurczobranie... wrrr
U mnie tez tradycyjnie bliżej wieczora :/