reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny :) dawno mnie nie było, bo miałam pełno roboty. Wpierw przygotowanie do wyjazdu do tego Szczecina (maja tam straszny bałagan organizacyjny), a potem porządki z wyprawka itp. A teraz moja córcia choruje i od piątku na antybiotyku, ale jest już lepiej :) W Szczecinie wszystko ok, chociaż wkurzylo mnie, że znów nie spotkałam się z tą Panią kardiolog, która zadecyduje o moim porodzie. Wszystkiego dowiem się 6 sierpnia. W poradni patologii ciąży poznałam najbardziej flegmatycznego ginekologa, normalnie masakra. Miałam zadecydować tam o rezygnacji z tego z Koszalina, ale po tej babce to nie zamierzam. A co u Was tak po krotce?

reklama
Hej dziewczyny :) dawno mnie nie było, bo miałam pełno roboty. Wpierw przygotowanie do wyjazdu do tego Szczecina (maja tam straszny bałagan organizacyjny), a potem porządki z wyprawka itp. A teraz moja córcia choruje i od piątku na antybiotyku, ale jest już lepiej :) W Szczecinie wszystko ok, chociaż wkurzylo mnie, że znów nie spotkałam się z tą Panią kardiolog, która zadecyduje o moim porodzie. Wszystkiego dowiem się 6 sierpnia. W poradni patologii ciąży poznałam najbardziej flegmatycznego ginekologa, normalnie masakra. Miałam zadecydować tam o rezygnacji z tego z Koszalina, ale po tej babce to nie zamierzam. A co u Was tak po krotce?

Kobieto martwiłyśmy się o Ciebie ! Dobrze ze jesteś

Taaaak
Przed tą ciąża też mówiłam że koniec.bar zamknięty...i co...
Jak to moja mama kiedyś powiedziała..
Zarzekała się zaba błota....

To akurat nie. Ja miałam w planie trzecie dziecko ale miałam dużo problemów zdrowotnych i trzeba było odciągnąć w czasie. A po tej ciąży to już sam lekarz czy fizjoterapeutka mówi żeby se dać spokój i zająć sobą ( doprowadzić do stanu używalności ;). Wiec u mnie raczej po ...

Nudzi się, więc matce dupe truje...

Wpadłam tu żeby wrzucić dzisiejszy brzuch tak BTW
20180716_182032-1.jpg

I tak... musiałam się ruszyć pi LIONa bo mnie napadło na słodkie no i już zaczyna się skurczobranie... wrrr

Załączniki

• 20180716_182032-1.jpg
    20180716_182032-1.jpg
    180,6 KB · Wyświetleń: 317
reklama
Do góry