Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boszszsz... wykończy mnie to moje średnie zblazowane dziecko...
Goj dawka profilaktyczna dla kobiet w ciąży to 2000 jednostek, więc nie, nie za wysoka. Ja przyjmuje 6000.Wcześniej miałam inną teraz tą mi ojciec przyniósł i kij wie czy ta dawka 1000j nie zbyt wysoka??
Zamawiamy koszulki?
Zobacz załącznik 878164
Gdzie one????Niech nam zrobią dopisek Wrześniowa mama 2018
Gdzie one????
A w sumie racja, zapomniałam, że nie wszyscy mają tyle lasu co my To skoro tak to K. będzie miał całe mnóstwo lasu, jeziorka i morze, o ile tylko ich tam zabiorąHaha. Nie mam pojęcia. Mniemam że jezioro czy jakiś inny kawałek akwenu. Las. To już atrakcja dla miastowych dzieci z blokowisk
Chciałabym żeby morze było bliżej A to jakieś 35 km minimum i w sezonie swoje trzeba odstać w korku. Dzisiaj właśnie mam ogromną chęć przejść się po plaży, bo jest okropna duchota i czuję, że tylko tam byłaby szansa odetchnąć, ale S. raczej będzie za bardzo zrypany po pracy, żeby chciało mu się jechać A jeśli ma się źle czuć to nie będę go ciągnąć na siłę.Dla mnie to już morze czyli samo w sobie atrakcja
Spoko