reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Odnośnie położnej to jestem dzisiaj umówiona z nià na telefon.. czyli minął czas po 15 lipca.. dziś 16:)
Po południu będziemy się umawiać na konkretny termin na podpisanie umowy i omówienie ważnych kwestii.

reklama
Kurna no akurat Ty i Twoja niewydolna szyjka mnie nie pocieszacie [emoji14]
Żartuje oczywiście [emoji14]
Kurde właśnie przysiadlam na koszu na pranie i razem z nim ryplam na podłogę. Brawo ja!

Na tym się nie przysiada bo się zawsze wywraca. No fajnie by było jakby te „zdrowe” tez tak miały to by nas nie martwiło aż tak :) ale ja mam bardzo często takie ataki. Dzień dwa i przechodzi :)

Ale piszecie szok ja jestem u mamy leniuchuje, rozmawiamy pogoda cudowna leżę na ławeczce w cieniu i się delektuje cisza mimo że mam dzieci z sobą, jedna szyję na maszynie a druga bawi się z bratem luzik bluzik....

Byłam w Rossmann i nie ma podkładek na sedes gdzie jeszcze mogę je dostać???

Jejku ja mnie wkurza brak tej wkładki dla noworodka do fotelika co za nieodpowiedzialna kobieta pisałam do serwis maxi cosi to podali mi adres sklepu muszę tam zadzwonić i zapytać czy można dokupić ja nie wiem teraz ile to kosztuje???

Ja jeszcze dwa miesiące muszę wytrzymać poród wcześniej raczej mi nie wskazany

Ale piszecie szok ja jestem u mamy leniuchuje, rozmawiamy pogoda cudowna leżę na ławeczce w cieniu i się delektuje cisza mimo że mam dzieci z sobą, jedna szyję na maszynie a druga bawi się z bratem luzik bluzik....

Byłam w Rossmann i nie ma podkładek na sedes gdzie jeszcze mogę je dostać???

Jejku ja mnie wkurza brak tej wkładki dla noworodka do fotelika co za nieodpowiedzialna kobieta pisałam do serwis maxi cosi to podali mi adres sklepu muszę tam zadzwonić i zapytać czy można dokupić ja nie wiem teraz ile to kosztuje???

Ja jeszcze dwa miesiące muszę wytrzymać poród wcześniej raczej mi nie wskazany
O kurcze, ja właśnie w Rossmanie kupowałam. Za wkładkę sobie minimum stówe zażyczą pewnie.

Ale młody śmiesznie tyłek wypiął :p
Screenshot_2018-07-16-13-38-14-855_com.miui.videoplayer.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-07-16-13-38-14-855_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2018-07-16-13-38-14-855_com.miui.videoplayer.jpg
    59,9 KB · Wyświetleń: 293
Na tym się nie przysiada bo się zawsze wywraca. No fajnie by było jakby te „zdrowe” tez tak miały to by nas nie martwiło aż tak :) ale ja mam bardzo często takie ataki. Dzień dwa i przechodzi :)

Ja się odzywam w tej kwestii bo nie wiem o czym piszecie.

Położyłam się na 40 min i w tym czasem mój syn wolał mnie z 2 pokoju 21 razy.. A mówiłam mu że to czas dla mnie i może obejrzeć bajkę.. 4 razy naprawdę musiałam wstać żeby do niego iść: głodny że umiera ( godzinę temu jadl) nie może odkręcić butelki z woda( ma tylko 1 reke) podejrzeć kupę (lewą nie umie) i coś tam jeszcze..
A mąż wychodząc życzył miłego odpoczynku..

U nas temat karmienia i dbania o piersi w ciąży dopiero ma się pojawić. W ogóle strasznie długo ma trwać ta moja szkoła rodzenia, już trochę zaczyna mnie nudzić jeżdżenie tam :/
Moja tak samo, 10 tygodni ale póki co były same ciekawe tematy :) ciekawe czy zdążę pójść na wszystkie zajęcia :p
A ja już z zalozonym pesserem :) do jutra mają mnie obserwować jeszcze. Jak będzie ok to jutro do domku :)
Super że już jutro będziesz w domu :) synek pewnie będzie zachwycony :)
Kurde, zdarzają Wam się takie kłucia w szyjce, że zgina w pół. Od jakiegoś czasu mam, ale dzisiaj przegięcie ;/
Mi się zdarzają kłucia ale nie są aż tak bolesne , odczuwalne ale nie bolesne .

reklama
Do góry